torstai 21. elokuuta 2008

Ristiraitariitoja

Me ei tulla toimeen.
Ei.
Minä ja Austerman.


Eilen kun sain esikoisen sukat valmiiksi, aloitin sitten seuraavaa paria. Katsoin, että aloitin samasta kohdasta > että raidat kohtaisivat. Kudoin siinä innolla kahta sukkaa samaan aikaan (tähän tyyliin jäin kerrasta kiinni, ei tule toisensukanlaiskuutta) ja kun pääsin muutaman kierroksen eteenpäin, huomasin että toiseen alkaa tulemaan ruskehtavaa.. Noh, ajattelin että pätkäisin sittenkin liian aikaisin, ei haittaa, jatkoin kutomista. Ei olisi kannattanut, toiseen alkoi tulemaan punaista sävyä. Mitäh? Totta kai kävi näin.. Olivat kerineet langat eri päin.

Perhana.

Pohdin jo, jatkanko kaikesta huolimatta, mutta sisäinen prefek.. perfetk.. perfektinis.. perfektionistini ei sallinut minun jatkavan (tämä piirre ei jostain syystä yllä siivoukseen). Purkuun meni. Vedin sitten lankaa kerän sisältä, ja totesin että sieltähän pitää toinen aloittaa.. Ja taas poikkaista vähän lankaa. Pöh.

Kuva löytyi tuolta.

4 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Oletko koskaan kokeillut sitä lankaa, jolla saa tehtyä myös pystyraitoja sukkiin? Tarkoitan siis tätä supersockea:

http://www.vihreavyyhti.fi/sukkalangat.htm

Itseä puree kutomiskärpänen syksyisin, ja vuosi sitten tilasin pari kerää africa coloria. Sain yhden sukan valmiiksi ja toisen puoliväliin. Into lopahti, kun kissanpirut tuhosivat keskeneräisen sukan... koskahan ehtisi taas...

Melko psykedeeliskirjavia sukkia tulee, mutta eihän (puu)villasukat olekaan mikään vakava asia :D.

Sahrami kirjoitti...

Elämä on helppoa ilman raitasyndroomaa, hih!

Joo, muta en tajua, MITEN ne pystyy kehräämöillä kerimään langat kaksin eri päin, ja joskus vielä kesken kerän vaihtuu suunta. Mun pitäisi ängetä itseni käynnille johonkin lankatehtaaseen (rautalankaa vetämässä olenkin käynyt, ja niillä ei tuo ole ollenkaan mahdollista).

Irena kirjoitti...

Midinetti: En oo testaillu, oon aika vihreä raitalankojen osastolla, olen perinteisesti suosinut yksivärisiä lankoja.

Ei lopahda into kun kutoo kahta samaan aikaan, ja ei tuhoa kissat jos.. Ööh.. Ei, kyllä ne tuhoaa kaiken. x)

Sahrami: Tuossapa sopiva nimi tälle, Raitasyndrooma!

Vierailu jossain kehräämössä olisi kyllä mielenkiintoinen muutenkin. Tässä ei taida olla lähimailla kuin Suupohjan kehruutehdas, ja siellä ei taida raitalankoja syntyä..

Riikkis kirjoitti...

Osuin tänne jostain kautta. Tuskailen just samanlaisen Step-ongelman kanssa, oon keriny ja keriny ja etsiny aloituskohtaa, et saisin toisen samanlaisen sukan. huokaus.