maanantai 18. elokuuta 2008

Mitalisadetta

Tää nyt tulee vähän myöhässä, kun soutivat jo eilen, mutta Onnea yhtä kaikki!


Kuva tuolta.

Upeeta, mahtavaa, upeeta mahtavaa!

***

Sitten sukkasatoon ja harjoituskierrokseen liittyvää: Miten ihmeessä minä saan etusormeni hajalle heti kun siirryn suuremmista (7) puikoista pieniin (2,5)? Tuossa vasemman käden etusormessa on haava, halkeama, juuri siinä mihin puikko säännöllisin väliajoin ottaa. AUTS! Yritin laittaa laastarin, siinä menee tuntuma, yritin kutoa sormi pystyssä, on jotenkin huteraa.. Ideoita?

7 kommenttia:

Taru kirjoitti...

No höh. Oisko sulla sormustinta? Voisko siitä olla apua...

Irena kirjoitti...

No ei oo ei.
Mietin vaan, että eiköhän siinäkin menisi samalla tavalla tuntuma neuleeseen ja lankaan..

Mietin, että löytyisköhän meidän kaapeista sitä sideteippiä.. Juunou, mitä laittavat vanulapun päälle kun on verta otettu. Sitä jos laittais vähän.. Hmm..

Sahrami kirjoitti...

Mulla oli ihan muumilaastari. ja sitten batman-laastari (kun neidille piti sellaista ostaa - tyttö tykkää He-Manista, Batmanista, amerikkalaisesta show-painista, miesten uimahypyistä.... ja ikää on 5vee...)

Mulla se reikä tuli noiden sormenjälkien uurteen mukaisesti, pari viikkoa oli auki, mutta kipeä oli itseasiassa vain muutaman päivän. Hermot puutui tai jotain, mutta siis se kipu katosi?

Irena kirjoitti...

Juu, sormenjälkien uurteiden mukainen on.. Työpäivän aikana tuntui vähän paranevan. Pitää nyt testailla onnistuisko jollain tavoin olla avaamatta uudelleen.

Irena kirjoitti...

Jatkan tähän kun vielä samaa asiaa:

Eli eilisen työpäivän aikana tuntui haava paranevan, kudoin sitten niin että sormi oli vähän pidemmällä - ettei olisi samaan kohtaan sohinut koko ajan. Avautui se haava kuitenkin, nyt tuntuu että vähän parempi kuitenkin kuin eilen tähän aikaan. Ehkä jo tottuu?

Hallatar kirjoitti...

Mie san yleensä virkkaamalla sormeni auki.
Koukun terävä pää raapii sormen päältä nahan.

Irena kirjoitti...

Sama juttu - pienellä virkkuukoukulla.