maanantai 4. elokuuta 2008

Ojennus, ojennus, taivutus, taivutus

Nyt kun on jäänyt niin surkean vähiin meikäläisen saliharjoittelu (mulla on useampi kuin yksi tekosyy!), niin päätin sitten eilen, että nyt. Pakko tehdä jotain muutakin kun vain pyöräilen ja kävelen, ja sen jotain teen kotona. Ja se jotain on ihan olohuonetreeni iltaisin! Päätin keskittyä niihin niinsanottuihin korsettilihaksiin, jos vaikka sais tuota raskauksien mukanaan tuomaa kengurupussia vähän tiivistettyä.

Mutta (aina on mutta, eikö totta?), ähise siinä nyt sitten keskellä olohuonetta kun toinen virnuilee vieressä. Pölijää. Salilla kukaan katso kun naama punasena punnertaa, mutta se ah niin ihana oma rakas katselee ja virnuilee ja pahimmassa tapauksessa kommentoi.

Yksi yksinelämisen hyvistä puolista on, että saa hyppiä kotonaan missä asussa tahtoo, niin omituisia liikkeitä ja venytyksiä kuin keksii, eikä kukaan naureskele. Älkää käsittäkö väärin, en aio isäntää tämän vuoksi vaihtaa isännättömyyteen, mutta vois se antaa vaikkapa treenirauhan!

Oikeasti haaveilen omasta salista, eli sais kotiin tangon ja levypainot, käsipainot, nyrkkeilysäkin ja tilaa missä treenata. Ei meidän kaksiossa sellaista luksusta vaan.. Niin ja nyt kun haaveillaan asioista mitä ei voi saada, niin uima-allas saunaosaston viereen, kiitos.

3 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Voi aamen. Tällainen ryhmäliikunnanvihaaja kun ei voi biccaamaan lähteä, niin ne vähäiset ähinät hoidetaan juurikin siinä neuvovan silmän alla. "Siirrä vähän jalkoja, ne on vääräs kulmas... tee silleen ja tälleen, ei noin.." Jep. Hyvää tarkoittava mutta lannistava Mies. Haaveilen sellaisesta polkukoneesta jossa suihkii sivuilla sellaiset sauvat. Paree varmaan ostaa käytettynä...

Laura kirjoitti...

Mies käy vuorotöissä, joten en millään voi ottaa kerranviikossa tapahtuvaa harrastusta, siis lasten hoidon takia. Ja toisaalta sellaiset kerran maksettavat tunnit on niin p... kallita että ei kuukaro anna myöten. Joten minäkin olen löytänyt tämän olohuoneliikunnan. Se alkoi vatsalihaksista ja nyt olen jo postimyynneistä hankkinut muutaman videon:) Kätevää ja voi tehdä juuri silloin kun huvittaa.

Irena kirjoitti...

Midinetti: Hyvä analyysi, "hyvää-tarkoittava-mutta-lannistava" meillä tosin en ole varma tarkoittiko hyvää kun naureskeli. Kunhan huvittui?
Eilen tosin säästyin kommenteilta, kun tein liikkeitä joissa ei tarvinnut mennä punnertamaan maantasalle vaan riitti seisaaltaan (vaihtelu käy lepopäivistä, tehokkaampaa). Niin ja se on crosstrainer, luulen ma, se suihkiva kone..

Laura: Videot on käteviä, joskus suunnittelin että nauhotan niitä Ylen jumppapuoltuntisia, ne on sopivia, vaihtelevia ja jos olisin nauhoittanut niin vieläpä edullisia. Mutta (muttamuttamutta!) en koskaan sitten muistanut ennenkuin oli liian myöhäistä.