keskiviikko 27. elokuuta 2008

Kummia huuruja

Olen tässä potenut hieman flunssaa, tiedättekös, juuri sellaista että nenä vähän vuotaa, kurkku on vähän kipeä ja päätäkin särkee, mutta ei ole kuumetta > ei kehtaa olla pois töistä. Ja ei, tässä työssä en voi tartuttaa flunssaani muutakuin tämän tietokoneen tässä edessäni (en toki tätä töissä kirjoita, eijei, luulet näkeväsi väärin jälleen kerran), joten ei ole moraalistakaan velvoitetta jäädä kotiin flunssan iskiessä. No niin tai näin, ajatus ei juurikaan kulje, ja se mitä se kulkee, liikkuu hassuja polkuja.

Ennen, opiskeluaikoina jos olin kipeä, piti aina soittaa omalle äidille (kotoa muutin jo 16 vuotiaana). Sitä muuttui lapseksi jälleen kun kolotti ja oli kuumetta ja huono vointi. Ja äiti aina muistutti että joisin tarpeeksi ja lepäisin. Nyt kun on äiti itse, ei ole aikaa sairastaa > se olen minä jonka pitää muistuttaa esikoiselle että joisi vähän vielä ja lepäisi (sairastetaan yhtä aikaa). Mutta odottakaapas jos isäntä vielä tähän flunssa-aaltoon ottaisi osaa, niin sitten meikäläisellä olisi kaksi huollettavaa.

Pysähtyisiköhän meidän arki jos oikein olisin kuumeessa ja kipeänä petin pohjalla?

Nyt pysähtyi ajatus..
Mitähän muuta mulla oli..

Niin joo, Ostoskieltoon on lupautunut allekirjoittaneen lisäksi:
Merru
Miiruska
Äiti-Puffa
Meemu
Saaga
Pami

Nyt iski kyllä paineita arpavoiton suhteen, tekisikö jotain itse vai? Toisaalta jo oleva tai itse tehty olisi sopiva kaupasta ostettuun verrattuna - kyseessä kun on ostoskieltokuukausi. Niin ja sen arpavoiton pitäisi olla kuitenkin jotain meikäläistä kuvastavaa ja saajalleen sopivaa, joten pitäisikö pohtia yleistä etukäteen vai tarkempaa jälkikäteen kunhan arvonta on suoritettu. Hmm..

Niin joo muuten, postimaksut nousevat syyskuun alusta. Kaikki kirjeitä kirjoittavat hop hop ikimerkkejä ostamaan vielä tällä viikolla vanhalla hinnalla.

Muumimerkit on pop.

2 kommenttia:

Romulus kirjoitti...

Tässä itsekin sairastavana (kuumeen kera!) tunnistin heti tuon että ajatus kulkee kummia polkuja. Semmoinen ihme epätodellinen olo.
Ja äitiä tulee sairaana ikävä vaikka olis kuinka aikuinen :D. Lohduttavaa ja ihanaa että se sieltä päivittäin soittelee ja kyselee vointia.

Irena kirjoitti...

Pikaista paranemista!
Muistahan levätä ja juoda riittävästi.
;)