torstai 28. elokuuta 2008

Lisää marinoimista

Jatketaanpa tätä..

Kertomani eripäinkerimisen lisäksi olen havainnut, että kerät ovat ihan eri tummuusastetta. Toinen on silminnähden hailumpi kuin toinen. No, ei sekään vielä mitään..
Sitten..
Tuli vastaan solmu..
Ja se lanka jatkui Ihan Eri Kohdasta Mihin Poikkesi. Voi hammasten kiristys ja päänympärysvanne! Kyllä syö naista tälläiset lankakerät.

Ovatko Stepit aina näin epäsuhtaisia (a.k.a ominaisuus), vai onko kyseessä poikkeus (ilmoitanko myyjälle)?

Kokemuksia otetaan vastaan.

4 kommenttia:

teisa kirjoitti...

Katso Sukkalandia-blogin arkistoja, niin saat jonkun käsityksen Stepistä. Itse neuloin esikoiselle Step-sukat, joihin meni puoli kerää eikä siihen mennessä vastaan tullut solmua tai outoja värisekvenssejä, joskaan niissä sukissa mikään ei olisi haitannut- neuloin sukat yhtaikaa pyöröllä aloittaen toisen kerän ulko- ja toisen sisäpuolelta.

Anonyymi kirjoitti...

Kyl kannattaa laittaa palautetta, jos ei myyjälle niin valmistajalle tai maahantuojalle. Muistathan kun viimekerran valitit niin sait paluupostissa paketin :)

Sahrami kirjoitti...

Monessa raitalankakerässähän on varoitus, että kerä saattaa sisältä solmuja, joiden kohdalla mallikerta katkeaa. Tällöin kehoitetaan kerimää lankaa välistä pois oikean kohdan löytämiseksi.

Raitaneuroosista kärsiville on paljon haasteellisia lankoja...

Irena kirjoitti...

Niin niin, saattaa sisältää solmuja. Mutta näissä kerissä olisi pitänyt olla varoitus:
"Saattaa sisältää solmuja, saattaa sisältää kaksi ihan eri väristä lankaa ja saattaa olla että kerimme nämä kiusaksesi ihan väärinpäin"

Mrrrh!

Katsotaan nyt mitä noista sukista vielä tulee, kyllä ainakin kysäisen - jos nämä epätoivotut ilmiöt jatkuvat.

Teisa: Sukkalandiasta joskus luinkin jotain Step ongelmista, pitääpä käydä lukemassa uudelleen ajatuksella.