maanantai 5. toukokuuta 2008

Tulin hulluksi

Aamu sujui kuntosalilla, viimeinen laatuaan ennen huomista töihin paluuta. Sitten meneekin systeemit uusiksi. Tänäänkään ei sitten oikein edes huvittanut, tein vain muutamia sarjoja muutamille lihaksille, laiska mikä laiska..

Mutta sitten ryhdyin ahkeraksi ja kävin samalla reissulla katsastamassa auton (toistamiseen), ja nyt se meni jopa läpi! Siis auto katsastuksesta, ei katsastusmiehen kenkä auton pohjasta. Viime viikolla oli kaikenmaailman vilkut haaleat ja jarruvalo ei palanut, ja syy miksi jouduimme uusintaan: Vasen takajarru heikko. Onneksi isäntä ehti eilen näyttää autolle vähän vasaraa ja vaihtaa lamppuja, oli puhdas vikalista.

Ja sitten siihen hulluksi tulemiseen... Ajelin iloisena kotiin päin ja lauleskelin siinä radion mukana jotain kappaletta (tämä ei vielä viittaa kajahtamiseen) ja sen jälkeen huomasin puhuvani itsekseni (eikä tämäkään), englanniksi (bingo!). Siis miksi? Enkö minä ymmärrä suomea? Vai onko joku sivupersoonani syntyperältään muualta ja ei puhu suomea vielä ymmärrettävästi? Sitten kun älysin mitä teen, aloin ihmettelemään sitä itsekseni, ääneen, englanniksi (bingo jälleen!). Wtf?
I just don't understand..

4 kommenttia:

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Et ole ainoa =D Kyllä täälläkin puhutaan välillä itekseen, ja kyllä...myös kielillä. Joskus tulee enklantii ja joskus ruattii, ehhehehe...Oon aatellu, että sehän on vaan hyvää kielitaidon ylläpitoa.

Irena kirjoitti...

No niin toisaalta joo.. Ehkä se on laskettavissa mielenterveyden alenemaksi vasta jos puhuu kielillä jota ei itse ymmärrä?

Sahrami kirjoitti...

Kiitos kun jätit puumerkkisi!

Tulin oikeastaan toivottamaan voimia huomiselle, eka työpäivä on se etukäteen kaikkein pahin.

Elä pelkää, niin kauan kun pelkäät tulevasi hulluksi, et ole sellainen... (joskus sitä vaan toivoisi, kun tuntuu, ettei ihan järjissään selviä). Pitääkin ruveta puhumaan ruotsiksi automatkoilla, alkaa olla vähän tankerokieltä jo se.

p.s. Nuohan on ihan sukan näköiset!

Sahrami kirjoitti...

Niin joo vielä. Yleensä siistivät haudat äitienpäiväksi, vähän riippuu siitäkin, miten paljon on routaa. Kannattaa kuitenkin aina soittaa ja vähän hätyyttää.