perjantai 2. toukokuuta 2008

Kuntoilua kirpputorilla

Tämä päivä on sujunut varsin vauhdikkaasti. Aamu alkoi kuntosalilla rehkien, esikoinen jäi isin hoiviin kun hoitotäti (ja meidän isäntä sattumoisin myös) piti pitkää viikonloppua. Niin kyllä varmaan moni muukin, saman tien olisi voinut julistaa vapun-jälkeisen-päivän työssäkäyville yleiseksi vapaapäiväksi. Saa nähdä mistä sitä repii itselleen aikaa raudan rääkkäämiseen kun ensi viikolla palaan taas töihin (viimeinen äitiyslomapäivä maanantaina). Olen suunnitellut aamutreenejä - herätys varhain ja kuntosalilta suihkun jälkeen töihin, toinen vaihtoehto on lauantaitreenit - esikoinen saa jäädä iskän viereen nukkumaan kun äiti menee lihaksia kasvattamaan (ihan luomusti, elkäähän hätäilkö). Saa nyt nähdä kumpi toimii paremmin.

Lihaskunto palautuu näköjään aika nopsasti kun sen on kerran saattanut kohdilleen, viimeksi harjoittelin säännöllisesti ja tuloshakuisesti varmaan joskus esikoista odottaessa 2005 - 2006. Sitten kuntosali jäi pitkiksi ajoiksi muutamaa poikkeuskäyntiä lukuunottamatta. Nyt Pojan kuoleman jälkeen päätin käyttää äitiysloma-ajan fyysisen kunnon kohottamiseen (henkinen kun on mitä on), ja ihan hyvin on päässyt alkuun vaikka välillä ehti sairastaa pienen flunssankin.

Loppupäivä sitten onkin sujunut kirpputoritavaroita kokoon kasatessa. Huomenna olisi toimintojentalolla perinteinen pihakirppis ja sinne ajattelin mennä. Jos nyt saan keksittyä mitä sitä oikein myisi.
Ai miten niin jätän viimetinkaan? Eihän nyt ole vielä edes ilta? Kovin myöhä ilta?

Kirpputoreilla ei ole tullut käytyä itse viimeaikoina asiakkaan ominaisuudessa, vaikka nautinkin kirpputoripöytien penkomisesta.
Pitäisi taas joskus innostua, aarteet odottavat löytämistään. Huomenna tottakai ehtii kyllä käydä myyntivoittonsa tuhlaamassa muitten pöytien antimia ostelemassa.

Ei kommentteja: