perjantai 16. toukokuuta 2008

Kuvia ja huvia

Olen toheloinut viime ajat tämän Bloggerin kanssa ja en ole saanut ladattua kuvia laisinkaan koneelle. Ja ihan omaa syytä, juuri keksin jopa miten. No niin kuitenkin ongelma ratkesi ja tässä muutamia kuvallisia todisteita.

Meillä tosiaan oli niitä nokkoslättyjä, noi vihreet on niitä nokkosia lätyissä:


Ja kun käsityöt on kaikki kesken ja puikoilla, niin tässä jotain valmista, nuken mekko tosin on valmistunut jo alkuvuodesta.. Malli oli Moda-lehdestä 4/2007, virkattu jonkinkokoisella koukulla (ei enää hajuakaan millä) ja lanka Novitan Kotiväkeä.


Ja sitten kun juuri pääsin mussuttamasta ettei kirjoja ollut vielä näkynyt missään, niin voila:


Eli siinäpä varmaan arvaatte yhden (tai kaksi) lempikirjailijaani: Terry Pratchett ja J.R.R. Tolkien. Tosin onhan noita suosikkeja niin monen monta muutakin.. Agatha Christie, Stephen King, Neil Gaiman, Douglas Adams.. Tuosta listasta ehkä hieman paljastuu jo millaisesta kirjallisuudesta pidän, teoksen pitää olla luettava, viihdyttävä, nautittava, mukaansatempaava. Ja parhaimmat kirjat ovat uudelleen luettavissa, ja uudelleen ja uudelleen ja uudelleen ja, no ymmärrätte varmaan.

Terry Pratchett on myöskin, onnekseni, erittäin tuottelias kirjailija. Toisin kuin esimerkiksi kolme noista mainitsemastani, hän on sentään vielä hengissä kirjoittaakseen lisää.

Täytyy tunnustaa, olen yrittänyt, ihan oikeasti ja tekemisen asenteella, lukea Victor Hugon Kurjat.. Mutta en vain pystynyt.. Se oli kuin oikeusopinkirjan pänttäämistä, haukotus tuli kolmannessa lauseessa ja silmät alkoivat hyppimään sivulla. Yritin ihan tosissani, kun joskus päätin että klassikkoja pitää lukea.. Mutta ei niin ei.

Ei kommentteja: