lauantai 19. syyskuuta 2009

Marmatus jatkuu

Juu, ei tule tällä viikolla kone ehjäksi..
Sen verran edistystä kuitenkin, että nyt tiedän mikä on vialla! Eli kun taannoin oli kone hoidossa ja käyttöjärjestelmä päivitettiin, niin kuvankäsittelyohjelman asetukset palautuivat ilmeisesti väärään versioon. Joten nyt pitää saada kuvankäsittely uudelleen se uusi versio koneelle, ja sitä ei nyt vain juuri nyt ehdi. Ehkä joskus..

Mutta siihen asti saatte nauttia sanallisesta taiteesta.

*edit*
Tässä tämä:Kolmas hillopurkki valmistui sisältäen Tuulan sukat. Kun kerran kaikki muutkin niin kyllä mäkin.

- Lanka Lanett, esikoisen neuletakin jämiä
- Puikot 2,5/80 pyöröt
- Koko kovin pieni, menee varmaankin lahjaksi jossain vaiheessa.

Seuraavaksi vuorossa onkin omat sukat, ohjeetta mennään eteenpäin, joten saa nähdä mitä saan loppujen lopuksi aikaiseksi.. "Ei tästä sukkia tullutkaan" - ja sitä rataa.. On tuossa jo vähän valmiina, kirjoneulettakin, en kyllä tiedä mitä tekisin seuraavaksi, jatkaisko kahdella värillä vai mitä. Joskus tuumin, että ehkä kannattaisi suunnitella tarkemmin, tai ylipäänsä suunnitella, ennenkuin aloittaa.

Ja kuten tapana on, Sukkasadon aikana tekee mieli tehdä kaikenlaista muuta kuin sukkia > aateltiin esikoisen kans tehdä hänelle essumekko! Ihan noinvain ja suitsait.

Nyt tuo ahkera metsäläinen (oltiin puolukoita ja sieniä poimimassa) on päiväunilla, mutta katsotaan vähän myöhemmin jos saatais kone esille. Palaan asiaan. Ainakin viimeistään sitten kunhan saan kuvia kamerasta ulos.

1 kommentti:

Jaana J kirjoitti...

Tuttu tunne, piti tosta vaan hatusta vetäistä säärystimet itselle. Ei nouse polveen asti, ei. Jollakin on kehon hahmotusongelma ja oikeesti pohkeet. No, kaverin pienokainen saa siitä sukat (koko siro 47) ja omat säihkysäärenlämmittimet jäävät odottamaan aikaa parempaa.