Tässäpä pieni vinkki pihiltä näin ekopaaston aikaan.
Kun leivotaan pullaa (tai muuta kananmunalla voideltavaa), niin meillä tehdään näin:
1) riko muna lasipurkkiin
2) sh-sh-sh-shake
3) voitele leivonnaiset (tässä epämääräisen näköiset pullapitkot taustalla)
4) kansi päälle ja loppu kananmuna jääkaappiin odottamaan että pääsee munakkaaseen
Ei mene kananmuna hukkaan - ei oo vielä kertaakaan mennyt kokonainen muna leivonnaisten voiteluun, ehkä leivon liian pieniä määriä? Tai sitten säästetään tiskiä, kun hoidetaan sekoitus ja säilytys samalla purkilla. Niin ja jääkaappiin ei unohdu epämääräinen säilytysastia kun sen läpi näkee heti mitä sisältää.
Säästöä se on pienikin säästö.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti