tiistai 2. syyskuuta 2008

Voi elämä

Nyt kun tarkoitus olisi olla ostamatta lankaa.
Sitä on tarjouksessa Joka Paikassa.

Tässä jo lähistöillä kaksi suurempaa markettia myy edullisesti, toisella Novitan raitasukkalankoja jopa -50%! Nii-in! Ei sitten elokuussa voinut noin halvalla myydä..

Ja itseään kiduttaakseen piti käydä Tapionkin kaupassa surffaamassa.. Dropsin Alpaca 3,20! Aivan!

Ilmeisesti haluan itseäni tahallani kiusata kun käyn edes katsomassa.

Mukana tässä tuskassa:
Merru
Miiruska
Äiti-Puffa
Meemu
Saaga
Pami
Kultahippu
Katja

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sen lisäksi, että joka paikassa on ihania tarjouslankoja, sitä huomaa tarvitsevansa just nyt heti ainakin yhdet puikot lisää ja vähintään yhtä lankaa jne jne. Ei tullut viime viikolla mieleen tilata puikkoja tai ostaa lankaa yhteen projektiin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Niin, RobinHoodissakin on seiskaveikan Polkkaa halvennuksessa. Voi elämän kevät. Mutta en mene edes katsomaan. En tarvitse. En. En. En.
Ja lankakauppaan menen ens viikolla vain neuletapaamiseen ja hiplaamaan ja suunnittelemaan valmiiksi ens kuun SNY-projektia.
Pakko tän verran olla itsekuria.

Anonyymi kirjoitti...

Juuh. Nyt sitten yhtäkkiä kaikki tarvitsevat jotain...
Mies: Koska sä teet mulle sellasen maastokuosisen pipo? -Et voinut sanoa viime viikolla, tässä kuussa EN osta lankaa ja sellaista ei löydy kotoa...
Nuorempi poika: Äiti mä tarviin sellaset oikeet lapaset!! -Käviskö ensi kuussa, kun tässä kuussa ensinnäkin on Sukkasato ja tehdään sukkia (juu ei satu oikein olemaan sun väristä sukkalankaakaan kotona), ja toiseksekseen, tässä kuussa EN osta lankoja. Jaa miks, no tää nyt on tällanen juttu vaan...
Kuopus: Äiti mää haluisin noiden sukkien kun sää teet, kanssa samanväriset lapaset ja pipon <3 -No katotaan sit vähän myöhemmin, kun tästä kerästä ei nyt riitä kuin sukat. Mut katotaan myöhemmin.
Esikoinen: Mä TARVIIN tällaset nahkarukkaset mopoiluun. Mummu lainas nää mulle kotimatkalle, kun ei ollu hanskoja mukana. -No onneksi ne saa kaupasta;)
Ruokakauppaan menin tänään S-markettiin ihan siksi että siellä ei oo lankoja. Kuulemma seiskaveikat kun on tarjouksessa toisessa kaupassa...

Irena kirjoitti...

Voi meitä.

Saaga: Itse hankin ne kaikki 2,5 ja 3 pyöröt sopivasti elokuussa sukkakutimia silmällä pitäen. Todennäköisesti kuitenkin huomaan tarvitsevani joko 2 tai 3,5 pyöröt jossain vaiheessa..

Äiti-Puffa: Se on vaarallista tuo hiplailu.. Varmaan paras jättää kukkaro kotiin?

Meemu: Hyvä veto tuo kaupan vaihto. Varmaan paras jos itsekin käyn tämän kuun vain lähikaupassa, sieltä ei pitäisi lankoja löytymän.

Sun ehkä olis kannattanu informoida perhettä myöskin tuossa elokuussa, olisit voinut ostaa varaston täyteen.. No ehkä malttavat kuukauden odottaa, sukkasato kun jatkuu sitten vielä lokakuun.

Anonyymi kirjoitti...

Siippa yrittää vesittää mun lakon. Hän muka sais ostaa mulle. Mutta olen ylpeä itsestäni: käskin laittaa kuukaudeksi piiloon jos mulle lankaa ostaa (siippa kun ostaa mitä vaan jos saa sulovilenimäisen halvalla) ja antaa vasta lokakuussa. Sopis nyt sen verran elämänsä sulostuttajan projekteja tukea.
Jiihaa, kaks päivää mennyt onnistuneesti!

Irena kirjoitti...

Meillä ei isäntä kyllä innostu lankaa meikäläiselle ostamaan vaikka kuinka halvalla sais..

Toisaalta, lahjoja saa ottaa vastaan - mutta siis et voi toisella ostattaa.. Vähän tällänen veteenpiirretty viiva. Jokainen toimii oman omatuntonsa mukaan.