maanantai 15. syyskuuta 2008

Me ja muut

Kun muut etsivät lapsilleen paksumpaa haalaria talveksi, minä mietin millaiset havut veisin Pojalle.

Kun muut ovat seuranneet lapsensa ensimmäisiä haparoivia pystyynnousemisia, minä olen haravoinut lehtiä Pojan haudan päältä.

Kun muut ovat maistatelleet lapsellaan ensimmäisiä makuja äidinmaidon lisäksi, minä olen etsinyt varastosta hautalyhtyä Pojalle vietäväksi.

Elämä ei ole reilua.

Huomenna tulee Pojan syntymästä jo 7 kk

2 kommenttia:

Sahrami kirjoitti...

joo. Callunat kestävät paremmin kuin eerikat.

Meillä mies hoitaa tuon havupuolen, se on sille niin tarkkaa hommaa, että jos mä laitankin, niin aina pitää kuitenkin korjailla jälkiä. Nyt on vasta krysanteemi (+hopealankaa, sellaista harmaata tikkukasvia) pojilla, havut ja kanervat ollaan yleensä viety isänpäivänä. Traditioita pitää olla.
Mitäs jos veisit Pojalle vaikka maissinaksuja maistettavaksi? (oravathan ne vie, mutta entä sitten, ei noista ekoista maistiaisista muutenkaan mahaan mitään päätyisi)

Irena kirjoitti...

Meilläkin on vasta se krysanteemi, kesäkukat otin pois kun oli niin ränsistyneen oloisia. Mietin, että jos pysyy hyvänä jonkin aikaa, niin saa olla hetken myös havujen kanssa. Kaivan pois sitten myöhemmin ja paikkaan reiän. Kukkasipulitkin esikoisen kanssa jo valittiin, katsotaan sitten mitä sieltä keväällä tulee (ja intoutuvatko puput syömään).

Tuo isänpäivähavujen vienti vois olla hyvä. Pitää isännältä kysyä mitä mieltä on. Äitienpäiväksi kun halusin keväällä orvokit..