torstai 18. syyskuuta 2008

Raport rapart rabarbra

No niin.
Merrun vastaukset vielä puuttuvat eiliseltä, mutta tarkastellaanpa vähän tuloksia ja ketkä ovat pysyneet kuivilla:

Kultahippu tunnusti ostaneensa yhden kerän.. Joten sääntöjen mukaan:
"Jos onnistut olemaan tuhlaamatta rahaa lankoihin tai puikkoihin syyskuussa, niin minäpäs arvon jotain onnistuneiden kesken"
Kultahippu tipahtaa arvonnasta pois. Toki kannattaa pysytellä mahdollisimman kuivilla vielä loppukuukausikin.
Äiti-Puffa pohti miten puolison ostamat langat vaikuttavat. Mutta olit siis kieltänyt häntä ostamasta ja kuten aiemmin kirjoitin:
"lahjoja saa ottaa vastaan - mutta siis et voi toisella ostattaa"
Lasken tuon lahjaksi, en ostattamiseksi, kuivilla olet siis pysynyt.


1) Neljään eri puuhun voisivat nämä kissat kiivetä, yksi olisi jäänyt maantasalle. Suosituin oli vaahtera, joka näin syksyllä onkin todella kaunis.

2) Värimieltymykset vaihtelivat myös, eniten taisi olla vaaleanpunaisen ystäviä. Lehmänvärinen jättää tulkinnan varaa, onko kyseessä Ayrshire, Hereford, Highland vai mikä muu monista?

3) Presidenteistä ei montaa kelpuutettu Idolsiksi, vain Halonen, Koivisto ja Kekkonen. Hmm..

4) Suurin osa oli parhaimmillaan aamupäivästä, mutta joukosta löytyi myös muutama iltakukkujakin

5) Monelta löytyi muistorikkaita karkkeja, ja itsellekin tuli uusia muistoja mieleen, merkkareita syötiin tenavana - jäivät aina hampaisiin kiinni, ja kyllä meilläkin niitä jauhoisia laattakarkkeja kirkossa olessa isoäidiltä sai. Täytyy kyllä myöntää, että en tiedä mikä on viidenpennin tikkari? Tai siis tiedän tikkarin ja tiedän että todennäköisesti on maksanut viisi penniä, mutta en muista sellaisia ostaneeni. Varmaan maksaneet jo enemmän meikäläisen lapsuudessa.

6) Joulukortti voitti 8-0

7) Myrkyssä (Karijoen yksi kylä) oli käynyt minun lisäkseni ainakin yksi ja Pöljän kylässäkin (Siilinjärveltä löytyy) oli käynyt joku kylässä. Hauskin kaikista oli kuitenkin, Härkälässä (Ilmeisesti Vihdistä löytyy) (ei ollutkaan oikea, vaan Juvalla oli tämä) lihasonnien kasvatus.

Toistan tämän - toisilla kysymyksillä tosin - vielä syyskuun päätyttyä. Että miettikäähän jo valmiiksi sopivia vastauksia sopimattomiin kysymyksiin.

Päätän tämän tähän.

*edit - laitoin Härkälän uudelleen kartalle. Lisäkysymys: Montako Härkälää Suomesta löytyy? Vastauksen löytäneelle virtuaaliset kakkukahvit*

4 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Tää Härkälä, mitä kuvailin on Juvalla. Härkälöitä on kyllä monta eri puolilla Suomea. Lahden luonakin olen nähnyt Härkälä -kyltin. Hauska kysely!

Nii, eikä ole tullut ostettua lankoja, kun ei ole ehtinyt kauppaankaan...

Irena kirjoitti...

No hups. Pitääpä korjata, kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Joo kyllä lehmistä löytyy :) mie henk. koht tykkään noista ayrshiretyyppisistä eniten mutta lehmä fani mikä lehmäfani kaikki kelpaa :) kunhan on lehmä.

Katja
marjapuuro.vuodatus.net

Irena kirjoitti...

Ayshiren värinen se olkoot! Täytyy sanoa, että Suomen karjan (kirjoitetaankohan yhteen?) on mielestäni kaunein, ainakin ne mitä minä olen nähnyt..