keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Oho

Mun käsityökori alkaa olemaan täynnä lankoja, nyssäköitä, virkkuukoukkuja ja erilaisia puikkoja. Ei mahdu kaikki tarvittava.. Eikä ole enää kovin kuvauksellinen..

Vaatii ajatustyötä.

Mutta ajatustyö sikseen. Kesäkuun alkuun on vielä vajaa viikko, kaikki pitäisi olla valmiina, tai ainakin suurin osa. Neuleisiin on osaan ohje ja osa menee ihan vain vanhasta muistista ja osa oman pään mukaan. Kaikki vanhat työt päätelty (paitsi yhdet sukat jotka ei ole vielä kantapäissä asti ja odottavat innostusta, ehkä syksymmällä) ja käsityötaukoa pidetty ihan tarkoituksella. Sormenpäitä suorastaan syyhyää päästä käsiksi lankaan ja langantyöstövälineeseen.

Tavoitteita on asetettu - vähintään yhden KYH-työn saatan päätökseen (langanpäät ja kaikki) ajan puitteissa, eli heinäkuun loppuun mennessä, ja lisäksi tavoitteena on aloittaa vähintään 13 työtä, eli 50 aloitusonnistumis% on tähtäimessä. Kun on aita riittävän matalalla niin ei venäytä lihaksia?

Nyt iltateen ja kirjan pariin, kesäkuussapa ei ehdi kirjoihin päin katsomaankaan.. Tai kirjastosta voisi lainata äänikirjoja, lukeminen kyllä muuten sujuisi työssä jossa ei ajatusta tarvitse, mutta kun ei niitä sivuja oikein osaa silmillään kääntää..

4 kommenttia:

rva vaaksanheimo kirjoitti...

jännittävä odotus huokuu tänne saakka... minäkin tahdon tuohon lankakoriini vilinää ja vilskettä :-)
Tsempit!

Nzqu kirjoitti...

Tsemppiä tulevaan koitokseen! Toivottavasti ehdit kaikelta neulomiselta ja virkkaamiselta päivitellä jotain myös. :)

Irena kirjoitti...

Tarkoitus ois päivittää päivittäin tai joka toinen päivä, ainakin jos on jotain mitä päivittää.

Miiruska kirjoitti...

Minä jään näillä näkymin taustakyhäilijäksi, joten koitan käyttää tarmon sitten sinun tsempitykseen! Ei muuta ko puikot savuamaan :D