maanantai 17. toukokuuta 2010

Jouhou ja sinnepäin

En mä kaukana ole ollut.

Pihakirpputoreilla myymässä ja ostamassa (aavistuksen verran enemmän myin mitä ostin, ja lahjoitin sitäkin enemmän joten kaappien pitäisi tyhjenemän).

Tämmöttisiä sain, kiitos äiti!Ja tälläisiä kävin ostamassa (Tapiolta, en kirpputorilta, oli matkan varrella!):Nuo napit on ihania, ollaan niitä esikoisen kanssa selattu ja ihasteltu ja jaoiteltu vähän värien mukaan..

Ja noista langoista tulee ainakin neuletakki itselle (silkki+alpakka) jossain vaiheessa, jotain epämääräistä lapsoselle (jollekin niistä) baby merinosta ja alpakat ostin väriterapian vuoksi.

No se niistä.
Palaan asiaan kun jotain syntyy.
Enkä ole vielä laskeskellut mitä tämä tekee lankavaraston kilomääriin, kun en ihan näin paljoa eteenpäin pistänyt.

Ja sitten mulla on yks jämätyö muuttumassa ufoksi kun kukaan ei päättele langanpäitä, joita on kaksi! Aloitus ja päätös. Pienestä on kiinni. Mutta kohta kohta, ainakin ennenkuin KYH alkaa! Saa nähdä kuinka hullun käy, kun pitäisi rakentaakin jossain vaiheessa. Mutta tavoitteet on matalalla, vähintään yksi KYHäelmä valmiiksi aikarajan puitteissa. Eiköhän se ensikertalaiselle riitä?

Semmosta.

Ei mulla muuta.

4 kommenttia:

Romulus kirjoitti...

MÄ haluun kans tuomoisen nappivaraston! Mulla on vaan ihan pieni enkä ole sitä aikapäiviin täydentänyt, käyttänyt vaan. Kaikki hyvät alkaa olla viety.

Irena kirjoitti...

Mä olen niin onnellinen kun nuo sain.. Olihan mulla omakin nappivarasto, mutta nuo, ah.. Vanhoja, ihania, jotain millä olen lapsena leikkinyt.. Oon tykänny aina napeista ja niin tuntuu esikoinenkin tykkäävän. Nappikauppiasta musta toisaalta ei saa millään - kun en malttais myydä yhden ainoaa! x)

Saara kirjoitti...

Aah, nappeja ♥. Olen kade, noita on enemmän kuin mun perintötiinussa :D.

Irena kirjoitti...

Ihailin Midi niitä sunkin nappeja kun niitä esittelit.. Meinasin kans ottaa kuvia kaikkein ihanimmista aidoista vintage napeista, mutta kun niitä oli NIIN PALJON.. Lasisia, kankaisia, ihania..

Joten esittelen niitä joskus muutama kerrallaan jos ei tule muusta jutunjuurta. xD