tiistai 9. helmikuuta 2010

No voi sun

Nyt on kertakaikkisesti annettava itsellensä porttikielto Tapion aarreaittaan, niin ihana paikka kuin onkin.
En postaa teille kuvaa ostoksista (joita oli paljon), kun vajaa kuukausi sitten saitte yhtä satsia ihmetellä. Mutta Luxus Cloudia löytyi! Ja punaisena! JES! Nyt on esikoisen neuletakkiin langat, joten kohta pääsee tositoimiin.

Josta tulikin mieleen (hutera aasinsilta):
- kauluri ois valmis, aika nopsaan tuli. Mutta ajattelin siitä ohjeen vääntää tänne, niin saatte odotella
- sytomyssy ois valmis, pitäis kuvata.. Kyllä toisenkin teen, mutta en ihan nyt just. Lankapirtin Matleena oli päässyt oikein lehteen asti Seijasiskon kanssa asian puitteissa! Siis ei allekirjoittaneen myssynvalmistumisen vaan kyseessä olevan kampanjan tietenkin..
- hyshys jutut ovat laajentuneet ompelujutuista kutomisjuttuihin, niistä myöhemmin

Ja sitten vielä se ainiinjoo:
Kun nyt sitten ollaan porttikiellossa, niin leikitään sitten samalla että tästä alkaa syyskuu... Eli kuivitellaan vähän. Olen siis pyhästi ostamatta lankoja tästä hetkestä kunnes.. Kunnes... Niin, mitä kunnes? Ehkä kunnes lankavarastot sopivat niihin kahteen 31 litran muovilaatikkoon jotka lankoja varten on varatut. Tai kunnes lanka loppuu (eli kunnes sukkalanka loppuu tai kunnes villapöksylanka loppuu jne) niin sitten saisi hankkia tarvittavaa. Tai kunnes kaikki lanka on jaoteltu, punnittu, lajiteltu ja laskettu. Oliskohan täällä bloggerissa jotain taulukkojuttua jossain.. Hmm.. Tällä kerralla puikkojen ja virkkuukoukkujen ja muiden työvälineiden hankinta - tarpeeseen - on sallittua, kun tuo langanostolakko on noinkin hämärällä takarajalla. Niin ja jos tulee oikein kova tarve hankkia jotain lankaa, niin ensisijaisesti on diilattava oman äidin lankavarastoista. Sieltäpä löytyy ainakin sukkalankoja, jos tulee vaikkapa pakottava tarve johonkin väriin jota itseltä nyt ei juuri satu löytymään. Uskokaa pois, siellä on SUUREMMAT lankavarastot kuin mulla.

No niin, katsotaan mitä tästä tulee muuta kuin vieroitusoireita.

*edit* keskiviikkona
Pari sanaa vain: 8-aloitus, Magic-Loop ja Drops Delight. Jos vaikka sais itsellensä sukat aijalliseksi kun hyshys kutomisjuttukin valmistui alta aikayksikön kahdessa päivässä (Jei! Hyvä minä!).

4 kommenttia:

Romulus kirjoitti...

Ota kuva sun lankavarannoista! Olis hauska nähdä.. :).
Mä yritän myös olla hankkimatta lisää matskuja ja yritän urakoida jo olemassaolevien kanssa. Vaikka sitä matskua on, aina vaan tulee vastaan kohtia että tarveis jotain mitä ei ole. Höh.

Irena kirjoitti...

Vois kyllä dokumentoida kaikki langat ihan kuvallisestikin..

Kaisa kirjoitti...

Pakko vihjaista, että Sami on koodaamassa työttömyyspäiviensä ajankuluna netissä toimivaa "lankavaraston muistikirjaa" - että jos vielä vähän maltat odottaa. ;)

Irena kirjoitti...

En oo päässy Kaisa tässä vielä puusta pitkään, vasta asiaa oon pohtinu. Joten mikäs tässä odotellessa ;)

Syötetäänkö siihen jutut vain tekstinä vai onko mahdollisuus kuvien lisäämiseen?