keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Jotain uutta, jotain vanhaa

Jotain korjattua.

Polvesta (uudelleen) puhkikuluneet villikset joutuivat saksien käsittelyyn, nips naps vain lahkeet poikki.Nämä pöksyt tein esikoiselle aikanaan omalla ohjeella, kahteen otteeseen jo korjatut, joten päätin pistää sitten kunnolla uusiksi ettei tule paikkaa paikan päälle. Jostain syystä olin nyörin virkannut Woolista hahtuvan sijaan (josta siis housut), ja vieläpä liian lyhyeksi, joten uusin sen samalla.Lahkeisiin virkkasin kaksi kierrosta päällekäin sopivan värisellä Purolla kiinteillä silmukoilla reunat.


Ja sitten jotain suunniteltua.Elämäni ensimmäinen täysin ilman ohjetta tehtävä neuletakki.
Neuletakkeja olen muutamia tehnyt toki ennenkin, mutta siis aina ollut ohje jota suurinpiirtein noudatellut, pintaneuleita vaihdellen.

Idea tähän lähti kahdesta asiasta: Kun 1) kuopus sai sukat jotka oli tehty Luxus Cloudista, ja ne oli niin IIIIIHANAN pehmoiset, ja 2) edellistä esikoiselle tarkoitettua neuletakkia tein niin kamalan kauan ohuesta Lanettista (vai onko se Lanetista yhdellä teellä?), niin päätin tehdä siis Cloudista (joka on paksumpi ja mikä tärkeintä, myös konepestävä).

Ja sitähän ei löytynyt helposti..

Katsotaan mihin asti päästään, ohjetta myöhemmin jos onnistuu.

* * * * *

Niin ja suuri kiitos vielä kaikille jotka kannoitte huonojen päivien ohi. Niitä tulee vielä varmasti lisää, nyt toistaiseksi taas paremmalla fiiliksellä.

2 kommenttia:

Miiruska kirjoitti...

Kivan väriset villikset ja neuletakin kuvio näyttää aika mukavalta! Pitäs itekin alkaa pitkästä aikaa näpertää jotain tavallisten joustimien sijaan.

<3

Irena kirjoitti...

Kiitos!
Noista villiksistä tykkäsin jo niitä muutama vuosi sitten tehdessänikin, liukuvärjättyä oranssi-punaista.. Tulen värit.