keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Vähiin käy ennenkuin loppuu

Tämä vuosi nääs.

Loppuvuotta on meillä vietetty vatsataudin kourissa, esikoinen pisimpään, itse pääsin suht helpolla ja nuorimmainen on vieläkin vähän kipeä, pieni raukka. Muuten on tämä vuosi mennyt hienosti, jännitystä ja hermoilua toki täynnä kun odottelimme että syntyykö lapsi tällä kertaa elävänä vaiko ei.. Mutta hyvinhän se raskaus päättyi, elävän lapsen syntymään.

Talonrakennusprojekti on edennyt hyvin, rauhallisesti, tasaisesti, ja jatkuu edelleen ensi vuonna. Jos vaikka pääsisi ens jouluksi uuteen kotiin? Jos ei silloin niin ehkä sitten seuraavana vuonna.

Käsitöitäkin on tullut tehtyä, Sukkasadossa tuli parempi sato kuin viime vuonna. Mutta toisaalta oli tuossa kesällä käsityöähky, kun ei huvittanut edes ottaa käsitöitä esille. Ja sitä isännän neulepaitaa joka on ollut viime kesästä lähtien kesken on taas tehty (jouluaaton jälkeen), etukappale on vihdoin hihakavennuksien kohdassa. Joten ehkä siitä tulee valmista ensi vuonna?

Lupauksia en aio tehdä.
Ei ne kuitenkaan pidä, aiheuttavat vain hammasten kiristystä ja ahdistusta. Kyllä se vuosi 2010 tulee lupauksittakin.

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta! Vatsatautia taitaa tosiaan olla liikkeellä, onneksi (ainakin vielä) meillä on käväissyt hyvin lievänä.

Matleena kirjoitti...

Onnekasta vuotta 2010 sinullekin! :)