Nyt tuntuu olevan runsaasti omenoita tarjolla, niin tulipa vastaan maailman parhaan omenahillon resepti.
En ihan tehnyt noin, eli tässä minun versioni:
Kuuden litran kattilaan Valkeaa Kuulasta rentoina palasina - ei tarvitse kuoria - reilu viisi litraa.
Lisää 2,5 dl vettä.
Keitä vartti, sekoittele välillä pohjia myöten.
Soseuta sauvasekoittajalla sileäksi, lisää 1 kg hillosokeria, sekoita tasaiseksi.
Nosta kattila 225 asteiseen uuniin, ei kantta.
Sekoittele välillä.
Anna olla noin pari tuntia, niin että hillo vaihtaa väriä.
Purkita.
Nauti!
Hyvää!
2 kommenttia:
Mielenkiintoinen tuo uuniin laittaminen, täytyypi kokeilla :)
Ja työn osuus äärettömän helppoa kun ei tarvitse kuoriakaan :D
Lähetä kommentti