tiistai 7. toukokuuta 2013

I'm sorry, but our princess is in another castle

Sienimäinen pipo ihan ittelle, ensimmäinen käsityö jämäkuussa joka on täysin omaan käyttöön. No itseasias taitaa olla ensimmäinen koko keväänä, ja kun tarkoin miettii, niin edellinen itselle tehty käsityö on elokuulta - pipo sekin. Kesäversio.Lankana Dropsin Alpaca boucle (tästä oli joskus se moebius juttu) ja useita erivärisiä Novitan Puro nöttösiä, ja niitä löytyi MONTA. Ja vieläkin jäi. Mulla on tapana villahousuja (pääasiallinen Puron käyttökohde meillä) kutoessa etsiä samanvärinen kohta molempiin pulttuihin, niin joka kerästä jää vähintään kaksi nöttöstä.- Puikot 2,5 sukkapuikot alkuun (päältä aloitin), sitten 3 sukkapuikot, joista siirryin 3 mm pyöröön ja lopuksi resorissa 2,5 mm pyöröön.
- Ohjetta ei varsinaisesti ollut, mutta raidoitus meni harmaalla 4 krs nurin, Purolla 4 krs oikein, harmaalla 1 krs oikein ja 4 krs nurin jne.

Mukavan lämmin tuntui olevan (ens talvena tulee ilmastonmuutos ja pysytään plussan puolella?).Muoto muistuttaa Super Marion vääriä prinsessoja (silloin kun pää ei ole sisällä), mutta sen varmaan joku jo arvasikin. Jostain syystä.