lauantai 24. maaliskuuta 2012

Siitä vain ja sinnepäin

V A R O I T U S:
Näitä ei kuvia saa näyttää kummitytölle!

Eli esittelyvuorossa itsetehdyt osuudet vielä antamattomasta syntymäpäivälahjasta.

Nukenvaatteet tehty sovittamatta, muutamien mittojen mukaan (mittasin pituudet ja ympärysmitat, enemmänkin olisi voinut mittailla), toivottavasti sopii.- Pipo kudottu Silenziosta josta joskus tein pari kauluria, puikot, ööh, oliskos olleet 4,5? Ja ylhäältä aloitin, 2o2n joustinta.
- Lyhythihainen takki virkattu Novitan Ainosta 4 koukulla kiinteillä silmukoilla ja rapuvirkkauksella.
- Hame Sandness Alfaa (Kiukku-Maijasta aikanaan jäänyttä), puikot yhtä hämärän peitossa kuin pipossa. Vyötäröltä aloitettu 1o1n joustinta, röyhelössä sileää oikeaa ja lopussa ainaoikeaa.

Sitten yksi idea joka ei näyttänyt valmiina yhtä upealta kuin ajatuksena.
Panda-noppa.
Ja tästä lähtien en ilman millintarkkoja kaavoja ja mittauksia tee yhtään mitään (lupaan vaan).
Tää oli mallia että millainen tästä tulee jos teen näin ja leikkaan tuosta. Sisätyyny meni vielä hyvin (saumat ulkopuolella), mutta tää ulkotyyny ei näytä hyvältä.
Eikä tuo pandakangas näytä ollenkaan enää hyvältä saksittuna osiin.
Joten ehkä kannattaa kummitytön äidin käyttää tyynyn uusimiseen sitten vaikka värikkäitä jämäpaloja sopivista kankaista.Leikkiin ei kuitenkaan ilmeisesti vaikuta - omat lapset testas heittelyä ja istumista. Hyvin tuntui leikkeihin sopivan vaikka ei äidin silmää viehätäkään.

Eedit täti tuli vielä sanomaan että pääosa arpavoitoista postitettu eilen - 2-luokan postilla niin ei heti maanantaina mutta ensi viikolla kuitenkin perillä.

Ei kommentteja: