keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Sanoista tekoihin

Tehdään siis edellisen postauksen ajatuksesta tempaus.

Osallistumaan pääsee kommentoimalla tähän (vaikkapa tammikuun viimeiseen päivään mennessä), tempaus kestää tämän vuoden, pientä arvontaa marraskuun lopulla osallistuneille (kunhan vain muistutatte sitten aikanaan mitä on tullut luvattua!).

Eli säännöt:
Tänä vuonna ompelukonetta käytetään ahkerammin kuin viime vuonna, ja materiaaleina kaapista löytyvät. Eli kirpputorilöytökankaat, alennusmyyntikankaat ja materiaaleiksi säästetyt vanhat vaatteet.


Ja kuinka tässä tempauksessa onnistuu?
Sen saa määritellä kukin itse tahollaan, tempauksen arvonnasta ei putoa pois jos muistaa välillä käydä kuulumisia kirjoittamassa ja sitten aikanaan arvontaan ilmoittautumassa.

Oon jo ensimmäiset kankaat leikannu, vähän jotain pientä tulossa. Nyt vain pitäisi ottaa se kone esille :D

4 kommenttia:

H3idi kirjoitti...

Yhteen haasteeseen jo osallistuin, mutta eiköhän tämäkin mene samassa. ;)

Paljon ei tarvita, että ompelen enemmän kuin viime vuonna, mutta kuinka sitten onnistun tyhjentämään varastojani... Hmmm... Yritetään!

Anniini kirjoitti...

Mä koitan olla mukana, ainakin kankaiden hävittämien osalta. Kyllä mulla toi kone koko ajan surisee, mut silti ostaa aina liikaa kankaita... ja lankoja... ja tarvikkeita...

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Määkin voisin osallistua. En viime vuonna omellut kuin muutamat verhot, joten sen luulisin olevan helppoa pistää paremmaksi (tai sitten ei).

Kati kirjoitti...

Mukana.