keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Eiks tullukin hieno?

Tämmöttinen.- Puikot 8
- Lanka Novitan Mambo
- Ohje SK 8/2007 (paitsi en kirjaillut hihaan että "Forever yours")

En ihan täysin tyytyväinen ole, nuo hihat eivät oikein istuneet kunnolla. Auttaisikohan jos pistäis pesukoneeseen? No on isäntä on ainakin töihin lähties laittanu päällensä, ettei ihan hukkaan mennyt (vaikka kovimmat pakkaset varmaan jo ohitettiin).

Ja tokihan piti sitten käydä ostoksilla kun ohi ajeltiin.Oli mulla lista, mutta silti tuli sorruttua muutamiin heräteostokseen - sukkalankoja sai parilla eurolla kerä.. Tuo Drops Delight kutkuttaa kyllä niin kovasti aivonystyröitä että odotan innolla sen työstämistä, vaikka en kyllä tiedä mitä siitä aion tehdä. Kuvassa takana lasipurkin päällä näkyykin jo seuraava projekti, kauluri tulossa.

3 kommenttia:

Romulus kirjoitti...

No on hieno! Toi kaulus etenkin on kiva.

Miiruska kirjoitti...

Tosi kiva!

Mullakin pitkästä aikaa kauhea puikotteluinto, tekis niin mieli ostella lankoja mut pakko tuhota entisiä ekaksi ;)

Irena kirjoitti...

Kiitos kiitos!

Miiruska: No niin munki pitäis, just ostin uuden 31 litran muovilaatikon ja sekin tuli täyteen lankoja (nyt siis kaksi täyttä) ja SILTI jäi lankoja yli sinne tänne.. Ja sen jälkeen kävin ostamassa lisää (kun tarttin tuota kauluria varten). Voi HUOH sanon minä. Pitäis varmaan ryhtyä pitämään kirjanpitoa kulutetuista ja ostetuista langoista, ja pitää huolta että ne langat vähenee lisääntymisen sijaan..
No, nyt on sukat tulossa ja sitten pitäis tehdä uudet vaippapöksyt (joihin on molempiin jo langat valmiina).