keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Huvitus yritys

Kudin ei edisty yhtään, kuten ei myöskään korjaannu takalistosta haljennut hame. Ei huvita eikä jaksa, lauantaina pitäisi jaksaa hautajaisiin..
Äiti-Puffa kuitenkin haastoi tämän lapamadon seuraavaan.

Tehtävänanto: "Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä , jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Vessassa käydessä on oltava lukemista mukana, vaikka siellä ei kauaa istuisikaan, niin jotain on luettava. Vaikka sitten hammastahnapurkin taustaa.

2. Olen äärimmäisen laiska vaihtamaan verhoja. Tykkäisin kovasti uusista verhoista, jouluverhot erikseen, kesällä omat. Mutta nuo nyt ikkunassa olevat ovat varmaan olleet kohta kolme vuotta.. Opiskeluaikojen jälkeen kun muutin opiskelija-asuntolasta pois ja pesin verhot, ne hapertuivat käyttökelvottomaksi > jatkuva ikkunassaolo ja aurinko tuhosivat ne.. Voi nolous sentään.

3. Kun en keksi vastauksia kiertokirjeisiin, ahdistun. Kyseessä kun on vain hauska ajanviete ja minä otan kaikki tälläiset niiiiin tosissani. Kaikki viisi omituisuutta on ilman muuta oltava oikeita omituisuuksia eikä keksittyjä. Liian pedantti huvituksissa.

4. Puhun itsekseni autoa ajaessa, joskus vieläpä englanniksi tai ruotsiksi. Moitin toisten ajotaitoja ja -tapoja ja toivon samalla etten itse olisi samanlainen.

5. En minä keksi enää..
V*t*ttaa..


En jatka.
Kuten ennenkin..

3 kommenttia:

Pelagia kirjoitti...

Pakko myöntää, että ainakin kohdat 1 ja 4 sopivat myös minuun - onneksi kyydissäni on tosi harvoin ihmisiä, saattaisin helposti unohtaa, ettei passaa huudella ja kiroilla kanssa-atuoilijoiden edesottamuksille... ;-)

Hanna kirjoitti...

Voi - ihanaa, että joku muukin puhuu yksin ollessaan (etenkin autossa) ruotsia ja englantia :) Sitten en ole ainoa!

Irena kirjoitti...

Niin, kun aina muistais sitten ettei ole aina autolla matkassa.. Oon nimittäin joskus saanu itseni kiinni itsekseen puhumisesta myös pyörällä ajellessa tai jalkapatikassa. Siinäpä on ohikulkijoilla ihmettelemistä..