torstai 22. toukokuuta 2008

Ilmojen halki vie lentäjän tie

Vihdoin löytyi tapa tehdä jotain langasta ilman koukkua tai puikkoja - niitä kun en voi koneeseen viedä nykyisillä säännöillä. Eli sormineulottua pötköä:


Ohje löytyy esimerkiksi täältä.

Tuo on vasta ensimmäinen harjoitelma, ei ehkä paras lanka tuohon, joku efektilanka lienee parempi. Ja vielä pitäisi keksiä mitä siitä tehdä, huivi lienee yksinkertaisin ajatus. Ideoita otan vastaan.

Toinen vaihtoehto olisi sormivirkkaus. Mutta virkata en osaa kuin ainoastaan ketjusilmukoita sormin, ja niitäkään naruja ei äärettömästi tarvitse..

Tämmöisiä täällä tänään

2 kommenttia:

Sahrami kirjoitti...

Bambuiset puikot ja koukut ovat kuulemma sallittuja, en ole testannut kun en oikein uskalla lennellä (ja isäni sentään ON lentäjä).

Mullakin toi suunnittelupuoli on vahvempaa kuin toteutus, mähän olen sanonutkin, että mun bloginikin voisi olla pitäisi-blogi.Mä olen tehnyt LOISTAVIA EU-hankesuunnitelmia, mutten ole koskaan yhtään toteuttanut itse...

Hyvää viikonloppua!

Irena kirjoitti...

Noissa bambuisissa on vain se vaarana, että kohdalle sattuu liian virkaintoinen matkalaukun tarkastaja ja kieltää viemästä koneeseen - vaikka olisikin sallittuja. Kun kuulemma on kynsileikkuritkin laskettu joskus aseeksi. Tarkistin kyllä ohjeistuksen, siellä ei kielletä puikkoja eikä kynsiviilaa, mutta käytäntö on aina eri asia.. Joten otan varman päälle.

Mullakin on kilometrejä pitkä Pitäisi-lista, johon kuuluu käsitöiden lisäksi siivous kaikin puolin ja yhtä jos toista. Pojan hautakivestäkin pitäisi käydä ottamassa kuva, sen varmaan viikonloppuna saan hoidettua, laitan koko kuvan sitten Tuntemattomaan.

Viikonloppuja myös sinne!