lauantai 27. maaliskuuta 2010

Nappihamsterin taivas

Askartelukaveri otti ja meni tekemään tärkeämpiä juttuja, niinkuin sellaisia pieniä sukulaisia lisää, mutta esikoisen kanssa päästiin askartelemaan kuitenkin.

Tuolta näytti aluksi (työstöalustana peili):Ja pötköjä saatiin aikaiseksi:Vähän lisää pötköjä, toinen epämuodostunut kolmion mallinen:Tässä valmista:Napit teki äiti, helmet teki esikoinen, sydän on jätekikkareista lopuksi tehty.
Ei pahemman näköistä ensi kertalaisilta, koetetaan varmasti toistekin

9 kommenttia:

Miiruska kirjoitti...

No ihan mahottoman hienon näkösiä! :O Kannattaa näköjään tehä ite.

miumu kirjoitti...

Oi ihania! Ja varmasti hauskaa puuhaa. Josko itekkin kokeilis sit joskus kun aikaa...

Sara kirjoitti...

Kerrassaan upeita!

Nzqu kirjoitti...

Ompas hauskoja! Tekisi mieli kokeilla itsekin, pelottaa vaan hieman että jää koukkuun siihenkin... ;)

Mrs.Marple kirjoitti...

Kiitos kaikille kehuista! Ja Nzqu, jää koukkuun, vähän suunnitelmissa että tänään värkkäiltäis vähän lisää. :) Noista ensimmäisistä napeista ei vielä ollut siihen esikoisen neuletakkiin sopivia.. Vähän pitää tehdä pienempiä ja vähemmän ruskeaa, enemmän punaista..

Anonyymi kirjoitti...

mitä tua aine on? voisin kokeilla itsekin.

Mrs.Marple kirjoitti...

Fimo polymeerimassaa:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fimo

Pörröltä löytyy Askartelumassa FAQ:
http://www.saunalahti.fi/theporro/perusohje.html

Hanna kirjoitti...

Aivan mielettömän hienoja! Tekisi mieli itsekin kokeilla, mutta mihinkäs niitä nappeja sitten ompelisi kun ei kärsivällisyys useinkaan riitä villatakkien tai muiden tekoon vaikka kova värkkäämään olenkin. Jospa sitten helmiä vaikka tekisi...

Mrs.Marple kirjoitti...

Nappeja oon laittanu (siis ihan kirpputorilöytöjä ja sen sellaisia, näitä ittetehtyjä en oo vielä ehtiny) koristeeksi viime aikoina myssyyn, kännykkäpusseihin ja kauluriin, joten ei mitään suuria töitä.

Mikä estää tekemästä vauvanmyssyä nappikiinnityksellä, rasoja joissa ranteessa nappikiinnitys kuten vanhoissa ajohanskoissa tai kynäpenaalia, koristeeksi tietenkin ihan mihin vain.