perjantai 19. maaliskuuta 2010

Etsy viitsis, viitsisitsä?

Melkein jo meinasin eilen innostua tilaamaan Etsystä nappeja, mutta sitten en onneksi osannutkaan (Minä ja PayPal ei olla vielä kavereita). Se olis voinu olla loputon suo.. Oli nimittäin NIIN paljon nappeja ja NIIN ihania ja NIIN erilaisia. Ja varmasti sieltä olis vähän jotain muutakin ihan pikkuisen pitänyt tilata.

Haettiin sitten eräästä ompelukone liikkeestä josta onneksi löytyi. Meiltä nimittäin täältä lopetti jokin aika sitten just se kangaskauppa jossa oli eniten nappeja, eniten vaihtoehtoja, sopivat hinnat ja josta aina kävin nappini hakemassa (siis poislukien kirpparilta ostetut, mutta kirpputoreilta ostan nappeja ihan ostamisen ilosta).

Tästä lauseesta voittekin päätellä, että esikoisen neuletakki on napinlaittoa vailla! Tai no, muutama langanpää vielä siellä täällä, mutta eiköhän se tästä pikapuoliin. Sitten voi tehdä muutaman välipalatyön ennenkuin ryhtyy vähän suurempaan hyshys juttuun - johon idea löytyi lehdestä, mutta joudun tekemään kuitenkin omasta päästä. Mun tarttee siis tehdä elämäni toinenkin mallipala! Tästä on tulossa tapa.

Nyt en enää muistuta.
Jos ei blogin oikeasta reunasta hoksaa ja osaa kalenteriin katsoa, niin sitten ei tarvitse osallistua.
Kiitos kuulemiin..

Ei kommentteja: