maanantai 15. maaliskuuta 2010

Katsokaa, näkkileipä!

Tämän sähköisen päiväkirjan ensimmäinen merkintä näyttää olleen 28.4.2008, silloinkin nähtävästi tuli pohdittua aikaa (toistanko toistanko itseäni?). Ja koska vuosi sitten en arponut mitään (Syyskuun ostokieltopalkintoja eikä Sukkasadon arpavoittoja lasketa mukaan), niin mitä jos vaikka nyt?

Ihan jotain pientä..
Saa nähdä mitä keksin.

Mutta ei päästetä teitä helpolla, vastausaikaa on 27.4.2010 saakka, eli kuutisen viikkoa, meillä mitään kiirettä ole.. Ja sitten mitä pitää tehdä osallistuakseen? No kertoa tähän postaukseen joko A) miten aikanaan löysi tänne, mitä etsiskelit? Tai jos muisti ei kanna sinne asti, niin sitten B) Mikä postaus tai ajatus on jäänyt mieleen? Tai jos muisti on äärettömän huono C) Kirjoita runo, oma, eli runosuoli pulputtamaan sitten vain.

27 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Minä löysin joko vertaistukipalstalta tai sitten blogilistalta haulla, ei voi muistaa...

Ja tosi hieno on tää blogin uus asu. Kumpa itekki, kumpa itekki...

- Virpi - kirjoitti...

Eksyin eka kerran blogiisi pari vuotta sitten, kun löysin käsityöblogien ihmeellisen maailman. Olen siitä saakka seurannut blogiasi säännöllisesti. Olen vain tosi surkea kommentoija, päätin tänä vuonna parantaa tapani ja kommentoida enemmän. Mukavaa kevään jatkoa!

Romulus kirjoitti...

Hmm.. mitenköhän mä löysin.. Oliskohan ollut Blogilistalta tuoreet-blogit listauksesta tai sitten siitä etusivulta kurkkasin vastapäivitettyä. Jokatapauksessa mä oon ollut mukana ihan tokasta tai kolmannesta postauksesta lähtien. Enkelivauvateema tietty on jäänyt ensimmäiseksi mieleeni. Vaikka ei ole omakohtaista kokemusta eikä eläviä lapsiakaan, joku siinä sun kirjoittamisessa kosketti niin kovasti että jäin kanavalle. Tykkään muutenkin tästä blogista jossa on ihan omanlaisensa tyyli ja tunnelma.

kristiina kirjoitti...

Sinä jätit minun blogiini kommentin a tulin sitä kautta tänne :)

Nzqu kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi varmaan yli vuoden verran, mutta kommentointi on vaan jostain syystä niin kauhean vaikeaa. :) Koitan parantaa tapani!

Löysin blogiisi muistaakseni Kestovaippainfon keskustelupalstan kautta; tiskirättiasioita lueskelin. Blogisi oli varmaan ensimmäisiä käsityöblogeja, joihin jäin koukkuun.

Äiti-puffa kirjoitti...

Huonomuistinen täälläkin; en muista miten ekan kerran blogiisi päädyin.
Seurailen blogiasi säännöllisesti, vaikka kommentointi välillä jääkin harvemmalle. Koetan parantaa tapani! :)
PS. Blogger on vissiin eri mieltä, koska sanavahavistuksena vaatii sanaa perse! :D

Midinetti kirjoitti...

Muistelisin, että kommentoit jotain mun blogiin ja tulin sitä kautta kurkkimaan :). Kirjoitit (ja kommentoit) mielestäni ajatuksia herättävästi, joten jäin seuraamaan.

Kaikista parhaiten on jäänyt mieleen se sattuma, kun meillä olikin yhteinen tuttu :D. (Joka btw on vanha luokkakaverini vaateopinahjosta, en muista vastasinko sun siihen viestiin silloin aikanaan... pahvipää.)

Miiruska kirjoitti...

Minäkään en muista miten tänne päädyin, oisinkohan lie tullut vastavierailulle?

Sun juttuja on kiva lukea, tykkään yleensäkin lukea kaikkea mitä on selvästikin ajateltu ja mukana on oikean elämän oikeita ja nurjia puolia.

Sara kirjoitti...

Arvontaan mukaan haluaa hän...
Ja Naamakirjasta bongasin osoitteen =).

naumanni kirjoitti...

minä etsin lapsen kaulaliinaa, ja täältähän se löytyi nopeasti

Samma kirjoitti...

En valitettavasti muista miten eksyin paikalle. Mutta eniten on tunteita herättänyt surusi enkelivauvan poismenon vuoksi ja uusi onnellinen odotuksesi. Sinun sanojesi kautta olen saanut jäsenneltyä omiakin ajatuksiani. Ja vaikkei meille enää uutta odotusta tulekaan, niin ajatus paremmasta huomisesta auttaa jaksamaan.
Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

Jaana J kirjoitti...

En ihan tarkkaan muista, miten eksyin ensimmäisen kerran lukemaan blogiasi. Joka tapauksessa aloin saman tien seurata sitä vakituisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Blogilistalta neuleblogeista löysin.
Aika kauan olen blogiasi lukenut, kommentointini vaan on suorastaan törkeän harvinaista..
Onnea ja jatka samaan malliin!
-Nonna-

Anonyymi kirjoitti...

A) Facebookin kautta, kun linkitit jonkun herkkureseptin mun seinälle :)

B) Teksti, jossa oli nainen A, B ja C on jostain syystä jäänyt mieleen...?

C) Vilma sylissä häärää, meinasin painaa nappia väärää. Koneelta tämä siis poistuu, ennen kuin teksti bittiviidakkoon suistuu.

Hah, mä vastasinki kaikkiin ;)

-Mirkka-

miumu kirjoitti...

Moi! Jonkun toisen blogin kautta tänne löysin, vasta ihan hiljattain, mutta saman tien laitoin sun blogis Google Readeriin :).

Eija kirjoitti...

Enää en muista mitä kautta blgiisi löysin, mutta veikkaan lukeneeni jonkun toisen blogiin jättämäsi kommentin ja kiinnostuneeni sitä kautta tai sitten KV-infon sivuilta löysin blogisi osoitteen..
Ehdottomasti Mieleenpainuneimmat kirjoituksesi ovat käsitelleet Enkeli-lastasi. En pysty niitä itkemättä lukemaan, mutta ei varmaan tarvitsekaan. Voimia sinulle. Myös kaikki käsityöjutut ovat kiinnostavia. (Luen myös tloprojektiblogiasi=).

Artesanity kirjoitti...

Mä tulin tänne ku kirjotin googleen "migreeni" :) Olen tainnut kyllä ennenku piipahtaa...

maritta kirjoitti...

Oon käynyt ennenkin kurkkimassa mutta nyt kunnolla tutustunut, kun kävit kommentoimassa mun blogissa :)

rva vaaksanheimo kirjoitti...

Löysin tänne ihan parisen viikkoa sitten. Oli kova hinku lähteä selvittämään "taikatekniikkaa" jolla kutoa tuplahanskat samantien.
Eli kiitos googlen :-)

Magic-loopista; ohjeesi hyvä! Yhden illan kokeilun jälkeen voin todeta kutomisvauhtini huomattavasti nopsemmaksi ihan perinteisellä menetelmällä. Mutta kirjanmerkeissä olet ja harjoittelu jatkukoon!

Aurinkoista kevättä!

juuli kirjoitti...

Tulin greenfashionaddictin kautta, katselen usein millaisia blogeja kommenttien takana on. Sitten huomasin mitä kaikkea mukavaa täältä löytyykään. Tykkään kirjoitustyylistäsi, sitä on ilo lukea. Olen vaan tosi huono kommentoimaan, kun yritän lukea monta blogia nopeasti. Ehkäpä parannan nyt tapani. Jos en, tule huutelemaan.

Anonyymi kirjoitti...

Etsin bambu tiskirättejen ohjetta ja jotenkin tänne johdatettiin ja löysinkin monen monta kivaa ideaa ja päätin pistää kirjanmerkkeihin sinut :)

Kati kirjoitti...

Löysin tämän sun sähköisen päiväkirjan joskus vahingossa kun surffasin kestovaippainfon keskustelufoorumilla ja sielä oli sun tekstiä niistä tiskiräteistä.

Anniini kirjoitti...

Minä päädyin tänne surullisissa merkeissä. Olin maitolaituriforumilla etsimässä apua imetysongelmaan juuri syntyneen esikoiseni kanssa kun löysin kirjoituksesi teitä kohdanneesta surusta. Nimimerkkisi jäi mieleeni ja kun kestovaippainfolla törmäsin siihen uudestaan tulin tänne kurkkimaan. Ensin kurkin kirjanmerkkien kautta pitkään, lopulta uskalsin klikata lukijaksi. Harmittavan harvoin kommentoin, mutta kaiken luen, myös talopuolelta. Muutkin ovat sanoneet kirjoitustyylisi koskettavan ja saman allekirjoitan. Monet itkut olen täällä itkenyt ja toivottanut hiljaa voimia ja positiivisia asioita. Vahvasti ja aidosti kirjoitat hirvittävän vaikeasta asiasta.

Lapsemme ovan myös hyvin samanikäiset. Esikoiseni syntyi 15.3.08 ja toinen 14.11.09.

Mukavaa kevättä ja lueskellaan puolin ja toisin

Mari kirjoitti...

Voi, kun en minä muista, ehkä blogilistan kautta? Tykkään käsityöblogeista, erityisesti eniten neulejutuista, mutta myös muista. Käyn täällä aika säännöllisesti lukemassa päivityksesi. Tykkään blogistasi, kiva tyyli, kauniita kuvia :)
Mitenköhän se runosuoni sykkisikään.... Lankaa, lankaa enemmän lankaa, löysin juuri myös kankaat...

Anonyymi kirjoitti...

A) Löysin tänne joko maitolaiturin tai kestovaippainfon kautta, en nyt muista kumman, nimimerkkisi on tullut tutuksi molemmista.

B) En osaa sanoa yhtä tiettyä mieleen jäänyttä kirjoitusta, mutta eniten on minuakin koskettanut kirjoituksesi Pojasta.

C) On kevätmieli mulla,
tuoksuu rapussa tuore pulla.
Sain uuden ikkunalastan,
vielä ikkunat kuuraan (jos jaksan).
Nyt täytyy kyllä kiirehtii,
kuuluu vessasta "äiti, tuu pyyhkii"!

>jii

Melinda kirjoitti...

Hmm, löysin blogisi vasta aivan äskettäin, olit kommentoinut jonkun toisen postaukseen niin mukavalla tavalla, että päätin klikata profiilisi auki. Sieltä tämän blogin bongasin... :)

Tanjus kirjoitti...

Osallistun runoitse koska olen paikalla ekaa kertaa.
"Olet pehmeää ihoa
ja nälkäinen suu
joka rintojeni päihin
haavaisiin pureutuu
juot maito ja samaa verta
joka poskies punan nostaa."
-Tanjus-

Runo pulpahti mieleen kun kärryttelin esikoistani.