keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Ha Haa!

Arvatkaa mikä on oikein hyvä paikka piilottaa semmoisen parturivehkeen laturi? No tietenkin tietokoneen johtojen joukkoon.. Sinne se maastoutuu oikein sopivasti eikä varmasti löydä ellei vahingossa katso että miksi hei tuossa lukee Philips?

Neuletakki edistyy mukavasti, kaarrokkeen kavennuksissa jo, joita teen vähän summanmutikassa. Eipä taida tulla ohjetta tästä, en malta laskea käsistäni niin pitkäksi aikaa että kirjaisin ylös mitä teen. Toivottavasti en kuitenkaan tee sutta. Joka kavennuksen jälkeen onneksi pääsee koettamaan että onko edelleen sopiva.

Olen etsiskellyt tavaroita ja vaatteita penkojaisiin > saa viedä ja tuoda tavaraa ilmaiseksi. Kun vain muistaisi taas että ei ainakaan enempää tuo tavaraa mitä vie, pysyy tasapaino kotosalla. Fiksua puuhaa.. Oma kirpputorimyynti on aina vaivalloista (ja viimeksi myös tappiollista *nolo*), kun lahjoittelee niin ei tarvitse hinnoitella, eikä löytää valtavasti tavaraa. SPR, Kierrätyskeskus ja Fida ottavat ainakin täällä päin vastaan, nämä penkojaiset on taas ihan tämän lähikaupunginosan seuran järjestämä. Menee siis lahjoituksesta hyöty mahdollisimman lähelle.

Eipä meillä muuta.
Muistakaa osallistua arvontaan!

*Pika Edit*
Mun piti vielä kysyä, että onko moni käyttäny noita Googlen dokumentteja? Jos saisin niitä lankojani vähän ojennukseen.. Saakohan sinne taulukkoon kuvia mukaan?

1 kommentti:

Mrs.Marple kirjoitti...

Eikö kukaan oo käyttäny Google Dokumentteja?