lauantai 13. maaliskuuta 2010

I do

Siis teen, en ainoastaan osta lankoja..

Tässä eilinen pikaompelus:Muistaakseni pari vuotta sitten tein samalla tyylillä toisen kestokassin, sinisen vain ja mitat eri. Kierrätys kangas päällä, sisällä lakanakangasta joka tosin ostettua joskus tarjouksesta.

Sain kummitädiltäni (ihana ihminen!) lainaksi vinon pinon Suuri Käsityökerho -lehtiä vuosilta 1974 - 1979, mukana siis myös kaikkien aikojen ensimmäinen lehti! Nämä lehdet olivat muovipussissa, ja sanka hajosi suurinpiirtein heti kun kotiin kannoin. Joten kiitokseksi lainasta tein kestokassin johon kyseinen lehtipino sopii. Ja jos olet kyseinen kummitätini niin unohda lukemasi tai jos tunnet kummitätini niin ethän kerro? Jos vaikka pysyisi yllätyksenä siihen asti kun lehdet palautan.

Ja sitten jotain juniorille:Ruskovillan hahtuvasta ja Purosta villapöksyt, omasta päästä, mutta hieman eri tavalla kuin normaalisti teen, testasin nyt haarakiilalisäyksiä, normaalisti en tee näin. En ole vielä testannut, saa nähdä sopiiko vai ehtikö taas laps kasvaa nopeammin kun äiti kutoo.

Pultut on tarkoituksella lyhyet, kun ei kesällä niitä pitkäpulttuisia nyt niin paljon tarvitse, nämä ovat ehkä sellaiset caprimalliset villahousut..

Seuraavaksi jatketaan neuletakkiharjoituksia, kun Vuorelmalta tilaamani 4,5/100 cm Addit saapuivat.. (Tulee postimaksutta jos maksaa saman tien, sopii mulle)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivannäköinen kassi ja oikein suloiset villapökät, ja mukavan raikas uusi ilme blogilla :)

>jii

Miiruska kirjoitti...

Raikas tuli mullakin mieleen uudesta blogista! Hieno! Itellä vielä vähän vaiheessa samat hommat, kuten kaikki ;)

Villapöksyt on kivat ja hauska kassi!

Ja sorruin muuten minäkin *nolo*, ihan peruslanka mustana loppui niin sitä sitten oli muka ihan pakko.. Seliseliseli.

Mrs.Marple kirjoitti...

Kiitos molemmille kehuista!
Tykkään itte kans, turkoosiin tähtäsin, ei ihan onnistunu.. Tuossa kuvassa on osa langoista ihan eri värisiä mitä oikeasti.

Miiruska: Sortumisen jälkeen uudella innolla ostamattomuuteen ;)