perjantai 4. maaliskuuta 2011

Virusvaroitus

Täällä on havaittu uhkaavaa startiitista ilmassa. Viime kesäinen kesäyönhullutus oli oikein mainiota lääkettä taannoin, ei juurikaan huvittanut aloittaa yhtään mitään. Ja nyt on kolme työtä aloitettu tässä viikon sisään (1 ompelus, 2 langoista) yhdenkään valmistumatta välillä.

Keskenkin vielä olisi sukkasadon aikaiset polvisukat, viime vuonna aloitetut villashortsit (joista ei shortseja tulekaan) ja yksi pujoliivi josta ehkä tulee villapaita jossain vaiheessa. Oma neuletakkikin on vielä vasta suunnitelmissa mallitilkku tehtynä.

Varmasti jotain muutakin jota nyt en vain muista.

Ja mitä haluaisin tehdä? Penkoa lankapinoa ja aloittaa jotain uutta.

6 kommenttia:

kristiina kirjoitti...

Lähetäs vähän sitä startiittia tännekin päin. Tekis mieli neuloa, mutta kun en keksi että mitä. Ihan tyhjä pää. Selasin tänään kymmenkunta neulekirjaa, eikä mitään ideaa.

Mitä mä teen!
;)

Mrs.Marple kirjoitti...

:D
Tasan ei käy..

Noh, tee pari tiskirättiä lämmittelyksi (tarvitsee aina, jos ei muuten niin joululahjoiksi), sitten voit virkata muutaman kukka-amppelin, sen jälkeen lapasia ens talveksi - ei niitä ehdi enää sitten kun tarttis, joku huivi on aina hyvä työ kun ei tiiä mitä tekis, sitten Hamstereissa (ykkösissä?) oli sellainen virkattu peitto joka oli virkattu ruutuja ja sitten niihin ruutuihin oli pujoteltu mohairia ja oli aivan ihanan lämpimän näköinen.

Tyynynpäällisiä voi joko virkata tai kutoa, ja villasukat kuuluu kategoriaan ainatarvitaan.. Mitäs muuta.. No mulla on täs pehmolelu menos omasta päästä virkaten ja neuloen, aika hauskaa puuhaa..

kristiina kirjoitti...

Hyviä ideoita.
Tiskiräteille en ole ihan hirveästi lämmennyt, mulla ei ole puuvilla tms lankaa, villalanka-amppeli ei ehkä toimi. Lapasissa meijän perheen pitää isomummo, tosin kerin jo ihan ohkasia alustumppuja varten langan kerälle, eli jotain sentäs. huivia mietin, mutta mikään malli ei ole iskenyt... peittoja on iso kasa.

Pehmoleluja haaveilen kyllä, mutta niille eiole oikein kotia. Toki jotain pientä aina.

että plääh mulle vaan. ;)

Mrs.Marple kirjoitti...

No entäs:
- Teepannulle myssy, teekupeille napitetut vyöt
- Pampuloita voi tehdä jos millaisista langanlopuista
- Dropsin sivuilla on muutama hauska hartianlämmitin/olatin/bolero mikälie, sopii paljon käsillä tekeville harteiden lämmittimeksi, mulla on itseasias tekojonos BabyAlpakka-silkistä semmoinen pitsiversio :D
- Isomummo ei varmaan tee kämmekkäitä? Ne vois olla kylminä kesäpäivinä mukavat
- Ja isomummoa voi ilahduttaa jollain neuleella, itse teen aina joka vuosi äitilleni sukat kun hän ei itsellensä tee vaikka tekee runsain mitoin sukkia
- Villalanganlopuista voi virkata tai kutoa itseyhdistetystä jättilangasta patalapun
- Päiväkirjan (tai neuvolakortin) päällisen voi kutoa haluamakseen
- Ja jos tekee mieli pehmoleluja mutta ei saajaa, niin tee niin pieniä että tulee avaimenperiä :D

Dodo kirjoitti...

mistä olet löytänyt villashortsien neuleohjeen?

Mrs.Marple kirjoitti...

Dodo: Teen omalla ohjeella saumattomana kiilalisäyksin ja takaosan korotuksin. Samalla tavalla kuin mitä olen villavaippahousuja tehnyt.
Paitsi että nämä ei taida valmistua ikinä.... Saattavat joutua purkulistalle..