keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Mölyapinaviidakosta päivää

Auringottomia (me ei auringon kans olla ilmeisesti hyvissä väleissä enää) pihakuvia, parempia nämäkin kuin salamalla otetut sisäkuvat (ainakin allekirjoittaneen kameralla).
Liukuvärjätystä hahtuvasta villavaippapöksyt omalla (saumattomalla) ohjeella nuorimmalle, kasvaa niin vauhdilla että edelliset taas jäämässä pieneksi. Tarttis tehdä vielä toisetkin.Sama takaa, tällä kerralla takaosan korotus alhaalla ja vielä korostetusti tehtynä.Viime vuoden lopulla maltoin sisäisen lankahamsterini ja kulutin enemmän lankaa kuin ostin, en juurikaan ostellut (no okei, joulukuulla en enää edes tehnytkään) vaan tein koreja jämälangoista, villasukkia ja -tossuja varastosta löytyvistä langoista, villapöksyt olemassa olevista hahtuvista ja siihen malliin. Asiaa auttoi toki että en vieraillut Tapion luona (ah niin ihana mutta vaarallinen paikka). Tänä vuonna on Sulo Vilén minussa nostanut taas hieman päätään, ja muutama halvalla saatu lankakeräkin muuttanut meille:Tovet on tarkoitettu omiin huovutettuihin rasoihin, jotka pääsevät puikoille, ööh joskus.. BabyAlpakka Silk oli Tapiolla tarjouksessa (mulla oli lankabulvaani! Ostostelu ei siis karannut käsistä), niistä tulee olatin itselle. Puuvillat - eko ja Freesia - oli keskusvaraston tyhjäyksessä Hal-val-la Anttilasta ja Rose Mohairitkin maksoivat eilisellä kauppareissulla vain euron kerä, joten eihän niitä voinut kauppaan jättää. Eiköhän niistäkin joskus tule jotain..

4 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Hienosti oot itses pitäny aisoissa! =) Mun lankojen ostolakkoa (alkoi lokakuussa) on rikkonut yksi Isovelikerä ja ne kolme sun tuomaa bambukerää. Lankalakko on vain muuttunut kankaiden osteluksi, että en tiä onko siitä paljoakaa hyötyä...

Mrs.Marple kirjoitti...

Enkä oo ees ollu missään lakossa :D

Joo, addiktiosta toiseen, hmm.. Vaihtelua toisaalta on kangaskasa lankavuoriin!

Nzqu kirjoitti...

Minä en saanut pidettyä sormeani kurissa, vaan napsuttelin netistä vähän lankaa tulemaan... kun halvalla kerran sai. :/

Nyt koitan sitten vimmatusti neuloa, että saisin tilaa uusille tulokkaille.

Mrs.Marple kirjoitti...

No mistä napsuttelit?

Tähän päivitykseen vois muuten lisätä eilen hamstraamani Novitan Bambut (x6) joita Tapiolta ohimennen hain. Sieltä onneksi löytyi vielä luottotiskirättilankaa.