torstai 31. maaliskuuta 2011

Kuka? Mitä?! Missä? Milloin...

Matleenalta otin mukaani haasteen.

Kuka

Se on aina välillä hyvä pohtia kuka oikein onkaan, miten itsensä määrittelee, mitkä ominaisuudet ovat ne mitä tuo esiin.

Joten, olen ahkera hiihtäjä ja pidän kokohaalareista. Edukseni olen mustavalkokuvissa 80-luvun alkupuolelta.Ja perinteisemmin kolmen lapsen kolmekymmentäkolme vuotias äiti joka ehtii hiihtämään nykyisin suurinpiirtein kerran tai kaksi talvessa.

Lapsena muuten onnistuin kaatumaan aina samassa kohdassa tuvanympäryslatua, siinä oli pienen pieni mäki. Mäkihyppääjää siis minusta ei olisi voinut tulla (ainakaan menestyvää).

Mitä

Käsitöitä, koneella istumista (joskus onnistuneesti yhdistetään nämä kaksi), talonrakennusta, taukoja, leipomista, lastenhoitoa, siivoamisen välttelyä, surua, ajatuksia, typeryyksiä, ulkoilua, tekosyitä, suunnitelmia.Niin ja heikkolaatuista kuvankäsittelyä.

Missä

Juuri nyt? Koneen ääressä, omassa rivitalokaksiossa, Etelä-Pohjanmaalla.Ehkä joskus? Koneen ääressä, omassa omakotitalossa, Etelä-Pohjanmaalla.

Milloin

Huomenna hyvänä päivänä?
Tai vaihtoehtoisesti:
Vuodesta 1977 alkaen, siihen asti kuin mahdollista.
Saat valita.

Ja sitten Bonuskysymys (toisilla vastaajilla ollut mukana, toisilla ei).
Mitä mielessä nyt

Pännii kun kone takkuaa (ja edit-täti lisäilee että mun asetukset on päin mäntyä) ja pohdin että missäköhän asti on se taannoinen Brownieresepti kun ne oli niin hyviä.Lokakuulta 2009 oli kuva, joten sinne kauas menneisyyteen suuntaan reseptihakuun. Jos vaikka pistäis leipoen.
Kaikki kuvat siis vanhoja.

Haasteen ottaa mukaansa ken tahtoo.

2 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kiva oli lukea tunnustuksiasi ja tulla taas hiukan tutummaksi kanssasi! :) Sinun kertomukset arjestasi tuovat niin elävinä mieleen omat kokemukset ajoilta, jolloin elin vastaavaa aikaa. Nyt niitä saan vain haikeana muistella. Me muuten rakensimme ensimmäistä omakotitaloamme sinun syntymävuotenasi.

Mrs.Marple kirjoitti...

:)

Teillä täytyy olla sitten erinomaisesti rakennettu talo - hyvää vuosikertaa! :D