keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Äyskis köh tuiskis

Kuinka kauan yksi flunssa voi oikein kestää?
Ärh..

Ei voi mennä salille, ei voi mennä lenkille, pitää vain olla ja löystyä. Reilut kaksi viikkoa jo mennyt nuhaa potiessa, just sellaista pientä ja ärsyttävää yleiskunnon vievää sairautta. Ja jos ei halua suurempaa sairautta niin löysäiltävä on..

Ärrin Murrin!

No joo, hankin minä sukset (esikoinen sai joululahjaksi niin äidinkin pitää ryhtyä hiihtämään), kalusto on kunnossa. Toivottavasti ehtii terveeksi ennenkuin lumet sulaa.

Köh

Köh

Köh

Kaappien siivous jatkuu, nyt meni sukulaisille pino vaatteita ja mattoja, kirpputorille pitäisi viedä tänään lisää (toivottavasti on kauppa käynyt että sopii - liian täyteen ei viitsi paikkaa ahtaa). Kaupaksi käymättömät voisin kiikuttaa vaikkapa spr:n kirpputorille, saavat myydä omaan lukuunsa sitten pois.

Voisin tehdä tavaran vähentämisestä vuoden teeman, uudelleen kirpputorille vaikkapa kevätsiivouksen yhteydessä ja kertakaikkisesti laittaa rikkinäiset tavarat pois eikä hautoa niitä ikuisuuksia. Samoin voisin oikeasti vähentää sitä lankavarastoa - tekemällä käsitöitä jo olevista langoista ja jättää ostelu vähemmälle..

3 kommenttia:

Romulus kirjoitti...

Pitkä ja hivuttava flunssa on niin syvältä! Mä lähden aina liian aikaisin liikkumaan ja sitten pelkään simona että sydänlihastulehdus iskee. Ja tiedän, ei oo leikin asia mutten vaan pysty olemaan liikkumatta.
Muistan kerrankin jumpalla flunssassa kun tuli tuttu viereen jutteleen. Kuiskasin hiljaa "etten kehtaa puhua ettei kukaan kuule äänestä kuinka sairas olen". Jepjep :/.

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti olosi kohenee ja hiihtokelit jatkuvat! Tuo viimeinen kappale voisi hyvin olla minunkin kirjoittamani; kaikenlaista kampetta haudon ja marinoin luullen, että joskus tarvitsen. Joka paikassa on liikaa tavaroita, niitä lankojakin hyvin vuoden tarpeisiin!

Irena kirjoitti...

Romulus: Ja tästä flunssasta on kuulemma toisille tullut vielä jälkitaudiksi keuhkokuumekin - joten paras ottaa ihan _rauhallisesti_ vielä hetken aikaa. Alkaa vain kärsimättömyys nostamaan pientä pörröistä päätään.

Pilli: Kiitos, niin toivon! Vaikka lupasivat nollakeliä viikonlopuksi, niin lupaavasti on kyllä nytkin varaston seinustalla pakkasta -14.