perjantai 31. lokakuuta 2008

Muistaako kukaan?

Hiljaiseloa on vietetty - blogillisesti.

Muuten olen sitten juossutkin pää kolmantena jalkana. Väliaikaisesti yksinhuoltajana (a.k.a. reissuleskenä) on kädet täynnä töitä. Ja kun töissäkin on riittänyt pikkasen vipinää, niin ei tässä juuri mitään ole ehtinyt ylös kirjaamaan.

Eräällä reissulla törmäsin tälläiseen luonnon ihmeeseen:


Ihan tien vieressä valtavasti joutsenia. Oli pakko pysähtyä ja ottaa kuva (kuvassa vasemmalla auton sivupeili), olivat niin lähellä, että kamerakännykkäkin juuri ja juuri sai napattua tunnistettavan kuvan (juu juu, uusi kamera on mietteissä, toiveissa ja hankintalistalla).

Viikko on ollut raskas myös henkisesti.
Niin syvä ikävä Poikaa.

Mutta minä selvisin tästä viikosta!! Nyt on jo perjantai! Yritys vielä kova saada viimeiset sukat Sukkasatoon purkitettua, lapa ja kantapää jo valmiit molemmista sukista (pyöröillä jälleen mennään), vartta yritän saada valmiiksi.

Nyt muuten sitten päättyi käytännössäkin ostolakko, löytyi mustaa seiskaveikkaa 2,90 ja muutama kerä piti ostaa - itselle saapassukat jahka ehdin, jaksan, viitsin ja muistan. Hyvin on rahaa säästynyt, ostokierre loppui ja melkein 2 kk ilman lankaostoksia.

Siinä.
Eipä tänne muuta.
Palaan asiaan sitten kun on oikeasti asiaa.

3 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Me ollaan kans ihailtu joutsenparvia mökkimatkoillamme. Tuossa matkan varrella Tyrnävällä on parillakin pellolla niitä kymmnittäin levähtämässä muuttomatkallaan. On vain aina ollut niin harmaata, ettei kuvaaminen ole onnistunut.

Miiruska kirjoitti...

Meiltä joutsenet jo lähteneet, kerääntyvät aina tuohon talon eteen jokeen ja yks syksy laskin n.60 joutsenta siinä olevan. Hienoja lintuja =)

Hiljaiseloa minäkin, kiertelen blogit pikavauhtia mut merkkiä tulee harvoin jätettyä.

Voimia <3

Anonyymi kirjoitti...

Kun jaksat ja kerkeät, blogissani on sinulle jotain!