perjantai 23. huhtikuuta 2010

Sisällön tuotantoa

Kun ei se päättelykeiju suostu ilmaantumaan ja ihan sen vuoksi tuolla pari juttua odottaa esittelyään niin kerrotaanpa teille maailman helpoimman (saattaa olla vähän liioittelua) ja herkullisimman suklaakaakun ohje. Uunissa taas tulossa:

Ranskalainen suklaakakku

150 g voita
150 g suklaata
4 munaa
2 dl hienoa sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 dl vehnäjauhoja

1) kuumenna voi kattilassa, ota pois liedeltä, lisää paloiteltu suklaa ja anna sulaa
2) vaahdota munat ja sokerit
3) lisää voi+suklaasula
4) lisää jauhot

- Laita halkaisijaltaan 30 cm pyöreään kakkuvuokaan (nyt iteasias laitoin perinteiseen kahvikakkuvuokaan, saa nähdä mimmonen tulee)
- paista 175 asteessa noin 45 minuuttia.
- Halutessasi laita suklaarouhetta lämpimän kakun päälle tai sitten tomusokeria viilenneen kakun päälle.


Hy-vää.

Eikä mitään hajua mistä resepti on alunperin hankittu, mukana kulkenut jo opiskeluajoista 90-luvun alkupuolelta, eli teini-ikäinen ainakin omissa arkistoissa.

4 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Oih, pitää todennäköisesti kyllä testata, kuulostaa NIIIIIN herkulliselta ja helpolta!!

Irena kirjoitti...

Vielä pitää sanoa, että jos paistaa tavallisessa kuivakakku vuuassa, niin ehkä pitää pidentää aavistuksen paistoaikaa, mulla oli nyt yhteensä 50 minuuttia niin tuli läpikypsä.

Oli samettisen herkullista :9

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa kyllä vähän (liian ;)) herkulliselta!

Irena kirjoitti...

Juu ja vähistä aineista herkkua!