keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Vanheneminen kannattaa aina

Tänä vuonna isäntä löi kunnarin ja sai allekirjoittaneen erittäin erittäin iloiseksi siitä että on taas vuoden vanhempi:*in love*Ratkaisin muuten toistaiseksi lankavarasto-ongelmani liittymällä itsekin Ravelryyn.

Nyt kun joku innokas vain syöttäisi Stash (muistaakseni?) osioon kaikki allekirjoittaneen langat.

*edit* Se joku innokas yhtäkkiä syötti kaikki vyötteelliset (a.k.a. täysinäiset) kerät ja vyyhdit, ja kokonaispainoksi saatiin siten 8 kg 750 g, ei paha, ei paha lainkaan. Vajaita keriähän ei ole ollenkaan olemassa?Ja perään vielä muistutus arvonnasta, viimeiset hetket menossa, eli tuolta oikealta löytyy linkki, klikkaus sinne, lue ohjeet ja toimi niiden mukaisesti jos haluat osallistua.

4 kommenttia:

maritta kirjoitti...

Onnittelut! Ihana saada mieluisia lahjoja :)

Tuo joku olisi saanut tulla meillekin syöttämään kaikki langat ravelryyn... vapaaehtoisia vain ei silloin ollut tarjolla :)

Satu kirjoitti...

Ei se auta kuin iloita, kun sitä vanhenee kummiskin ;) Onnittelut täältäkin hieman jälkijunassa!

Mrs.Marple kirjoitti...

maritta: Yllättävän nopeasti ne sai syötettyä kun ei tarvinnut kuin valita aina oikean toimittajan oikea lanka. Kaikki täältä löytyneet langat löytyivät myös Ravelryn tietokannoista, onneksi.

Ja kiitos molemmille onnitteluista!
Ei näin vanhana enää niin noita syntymäpäiviä huomaa, nyt oli vain isäntä poikkeuksellisesti muistanut ja vielä oikein onnistuneella synttärilahjalla ;)

Nzqu kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut täältäkin!