torstai 29. huhtikuuta 2010

Kirpputorilöytöjä ja suoritettuja arvontoja

Kirpputorilta löytyi hieno metallilaatikko arvontaa varten.

Sinne laitettiin kaikki lipukkeet.Kansi laitettiin kiinni.Sitten sitä heilutettiin.Laitettiin käsi laatikkoon.Otettiin arvontalipuke.Jossa luki:Onnea Romulukselle!

Sen jälkeen virallinen valvoja halusi osallistua arvontaan lähemmin.Ja tarkemmin.Ja syvällisesti.Lisävoittoluokissa pienenpienet lohdutuspalkinnot menee siis:Melindalle ja Sammalle!

Alunperin oli tarkoitus voittajalle lahjoittaa osa tyhjennystäkaipaavasta lankavarastosta jonkun pienen lisäksi, mutta nyt saankin todeta että voittaja ei niin kudokaan kuin ompelee koneella, joten täytyypä laittaa mietintämyssy päähän.. Ja annetaan vielä yksi lohdutuspalkinto (eli niitä lankoja) ainoalle arvontaan osallistuneelle sukulaiselle (inlaw) (ei tartte maksaa postimaksuja x)..

Jees, eli Romulus, Samma ja Melinda, laittakaahan osoitetta sähköiseenosoitteeseen: marplenposti (kanelibulla) gmail piste ja perään com...

4 kommenttia:

Romulus kirjoitti...

Jiihaa! Voitinko mä tosiaan jossain! Jee, kivakiva :).
Niin ja tuota kyllä mä kutoakin vähän osaan ja tykkään (...jos kudon salaa siskolta. Se kun tahtoo pitää perheen kudotuissa :D) joten eivät ne langatkaan hukkaan mulla mene ;).

Kati kirjoitti...

Jee!! Täällä tuulettelee myös (lohdutus)palkinnon voittaja! Hauskaa näytti lapsilla olleen arvontaa suorittaessa. Niin ja ylihieno kirpparilöytö!

Nzqu kirjoitti...

Ihanan arvontapurkin löysit!

Mrs.Marple kirjoitti...

Nzqu: Kiitos!

Kati: Sun lohdutuspalkintos ei tuu postis, torstaina tuon jos muistan.