torstai 10. huhtikuuta 2014

Raakakakkumuistiinpano

Takaraja on kohta ovella ja se täydellinen resepti puuttuu.
Tässä yritys joka toisaalla meni parempaan suuntaan ja toisaalla toisaalle.


Pohjaan meni 
2 dl pekaanipähkinöitä
1,5 dl rusinoita
0,5 dl kaurahiutaleita
ripaus suolaa
0,5 dl kookosöljyä

Päätin unohtaa ne porkkanat, kun pohja tuli niin vetiseksi. Tämä pohja oli tähän astisista paras, mutta ei vielä täydellinen.
Väritys mukavan ruskea:


Täytteeseen laitoin:
1,5 dl cashewta
1 sitruunan kuori
puolen sitruunan mehu
1 rkl hunajaa
1 dl kookosöljyä
ja sitten se mitä en laita enää, eli yhden granaattiomenan siemenet.

Muut surautin sauvasekoittimella ja siemenet sekoitin joukkoon.


Kaakaota siivilöidään päälle ja pakkasen kautta pöytään.


Granaattiomena ei maistunut hyvälle ja siemenet olivat liian, siemenmäisiä, isoja. Jos ei lakkahillosta tykkää niin nää oli vielä suurempia.

Vaikka kuinka olisi superfoodia iholle, niin mun osalta jää. Tai sitten en osannut ottaa kaupasta riittävän kypsää, eihän mikään hedelmä tai marja maistu raakana hyvälle (paitsi meidän isännän ja lasten mielestä vihreät karviaiset).

Aina haaveilen, että voisi syödä hedelmistä juuri kypsänä poimittuja, tuoreita versioita. Mutta se vaatisi jonkinverran matkustamista ristiin rastiin. (Kun ei meidän avokadonsiemenetkään ole vielä lykänneet juurta)

Ei kommentteja: