torstai 13. helmikuuta 2014

Long time no discoveries

Kun ei kirpputoreille ehdi yksin ja useamman vahdittavan kanssa hieman hankalaa, niin kirpputorilöydöt on jääneet muutamiin lehtiin ja lasten leluihin. Viimeksi kierrätyskeskuksesta taisin ostaa pari vetoketjua. Niin ei ole oikein ollut mitään esiteltävää.

Ennenkuin nyt.

Mää niin tykkään peltipurkeista, ja nyt löysin facen kirpputorilta niitä kaksin kappalein. Vieläpä ystävältä niin onnistui noutokin kätevästi.


Tämän kukkaisen kuvioista tykkään ihan sikana!
Harmillisesti kansi ei ole enää kovin tiivis, joten ei käy kuivatavaran säilytykseen, siis sellaisen jonka toivotaan pysyvän kuivana.


Sinisestä tuli heti meidän kaakaopurkki. Oon iät ja ajat etsiskelly sopivaa purkkia kaakaon säilytykseen - Dumlekaakao myydään pahvipaketeissa jotka menee vähän huonoksi ja O'boy purkkiin  (joka kovempaa pahvia) ei mahdu yhden ainoaa täyttöpakkausta. Vähän hassua ostaa täyttöpakkaus josta menee vain puolet purkkiin ja sitten on kaakaota kahdessa paikassa avoimessa paketissa. Kaupoista löytyy 800 g kaakaota täyttöpakkauksessa, niin se saattaapi sujahtaa tänne mainiosti.


Sielläpä se!
Vieressään kaffipurkki ja suodatinpaperit.


Ei kommentteja: