keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Huono omatunto -postaus

Hei vaan pitkästä aikaa!
Minä täällä vaan, allekirjoittanut. 

En vain ole saanut mitään aikaan blogissa  esiteltäväksi. Samat käsityöt kesken eikä uusia reseptejäkään ole kehitteillä. Aika tuntuu katoavan kuin pieru sinne kuumaan ja hiekkaiseen paikkaan. 

Siitä on aikaa kun oon ehtiny kirpputorille löytöjä tekemään (haettiin me esikoiselle koulupöytä, ihan hieno 70-lukulainen, mutta ei mikään taideteos).  Se on jotenkin haastavaa keskittyä tavaroiden tutkimiseen kun on oma pieni apinalauma mukana valvottavaksi. 
"Ei!
"Älä koske!"
"Tule alas!"
"Voi ny &€¥#%!!!"
Että sellaista tänne päin. 

Mitäs teille kuuluu?

Toivottavasti on aurinko paistanut ja kaikkea muuta mukavaa kesäistä?

Palaan asiaan niinsanotusti  syssymmällä. 
Tai aiemmin. 

Voikaa hyvin!

4 kommenttia:

H3idi kirjoitti...

Tiedän tunteen apinalaumasta...

Meillä vanhin poika omaa viisvuotisuhmanjahaluaakäyttäytyäkuinisopoika -käytöksen. Ei tahdo mun hermot pitää kaupassa. Koko perheellä kun mennään raksaliikkeisiin, niin kierrän ne kyllä suht vikkelään...

Itsellä kuukauden käsityötauko alkoi näkyä hermojen lyhyydessä. Nyt on taas kässämotivaatio päällä, ja näin on huomattavasti parempi ;D

Mrs.Marple kirjoitti...

Motivaatiota olis, aikaa ei :D

Kaupassakäynnit onnistuu meillä JOS on autokärryt joissa 4 vee menee autoon, 2 vee istuimeen ja pienin kopassa kärryyn. Näitä ei vain kirppareilta tai erikoisliikkeistä löydy..

Kokox kirjoitti...

Kesä on kulunut kamalan nopeasti! Joka aamu mielessä on monta käsityöprojektia, mutta illalla huomaan, ettei yhteenkään ole päivänaikana ehtinyt tarttua.
"Onneksi" kohta alkaa työt, tarha ja koulut, niin ei tertte kokoajan olla uimassa, melomassa, leikkipuistossa, shoppailemassa, telttailemassa, elokuvissa..., Huippukiva loma on ollut.
Mutta huomaan kyllä että käsityöpuute aiheuttaa ajoittaista pinnan kireyttä =)

Nää meidän mukulat on jo sen verran isoja, että kaupassakäynti sujuu hyvin ja niistä on apuakin. Väsyneenä toki pienin tekee kaikenmualiman temput ja teinitytöilläkin on omat koukeronsa, mutta enimmäkseen kaik menee aina hyvin.

Mrs.Marple kirjoitti...

Hellekin loppui sopivasti kun kohta koulut alkaa. Olisikohan se kesä ollut siinä.