sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Ykskyntöset ja muita herkkuja

Vihdoin valmiit perinnemysteerisukat (ravelry)!Hieman oikaisin lopussa, eli tein ohjeesta poikkeavan kärkikavennuksen. Samoin laiskannaisen päätös jättää kirjailut tekemättä, oli toki toinenkin syy - mikään omasta lankavarastosta löytynyt väri ei oikein sopinut (olisin halunnut maanläheisiä, ehkä ruskea ja kellertävä) ja en viitsinyt ostaa täysiä keriä parin gramman vuoksi. Hyvältä näyttävät noinkin.Koko lapsen, noin 29, lankana Nalle Aloevera, pyöröpuikot kirjoneuleessa 3, muuten 2,5 - magic-loopilla tehty yhtä aikaa.Kirjoneuleosuudesta tykkään paljon, mutta muuten vähän lörpän tuntuiset. Saa nähdä muuten sopiiko enää syksyllä kun villasukkia enemmän taas tarvitaan (tätä ajattelin vasta nyt, hups). Jos jää pieniksi niin lähtevät kummitytölle lahjaksi, eiköstä juu?

Ja sitten muita herkkuja:Viikontakaiselta pihakirppikseltä lisäys käsityökirjastoon.
Hal-val-la.
Olisin ostanut kalliimmallakin.
Arvatkaa paljonko?
0,50 €/kpl, eli euron yhteensä.
Ihanaa!

Ja nyt pitäis pakata, kun lähdetään ensi viikoksi vähän pohjoisempaan maisemia ja ystäviä katselemaan. Pari helposti kudottavaa käsityötä mukaan niin automatkalla edistyy.. Jää kuitenkin hieman keskeneräisiksi hulluttelun vuoksi, mutta eipä noilla kiire - ensi talveksi kun ehtii niin jätte bra. Niistä tarkemmin kun valmiita.

8 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Kauniit sukat!
Oletpa tehnyt mahtavan kirpparilöydön, onnittelen!

H3idi kirjoitti...

Kauniit! Kirjoneulekuvio on upea!

Kati kirjoitti...

Tosi kivan näköiset! Kiva tuo kuvio ja kiva kun on myöskin lavoissa tuo elävä pinta! =) Kummityttö varmasti ilahtuis, mutta vielä tuo jalka on niin pieni. =)
On sulla näköjään ollu yhteistyöhaluinen malli, meillä nuo poseeraukset aina niin tökkii! =)

virve kirjoitti...

Jos haluaisit kuitenkin kirjailla noita, niin huikkaa. (Vaikka meilillä vikke _ fi at yahoo piste com ,välit pois jne. tietty) Voisin pistää tulemaan kellertävää ja rusehtavaakin mahdollisesti (en muista tarkkaan onko sitä vielä) kasvivärjättyä pirtin karstalankaa nöttöset jos haluat.

Mrs.Marple kirjoitti...

Kiitos kaikille kehuista!

Kati: Kummityttöhän voi pitää näitä myöhemmin, kun jalkaan sopii. Luulen että syksyllä tuon meidän tytön jalka on taas venähtänyt niin etteivät jalkaan mahdu.

Virve: Kiitos tarjouksesta! Mutta loin niin innolla jo seuraavan käsityön silmukat että saavat nuo jäädä tuollaiseksi :). Kesäkuussa alkaakin sitten nukenvaatetehdas, niin eipä oikein aikaakaan ole. (Kesäkuu on ihan nurkan takana!)

Maritta kirjoitti...

Kauniit tosiaan, tykkään väreistä. Ja kauniit ovat ilman kirjailujakin :D

Matleena kirjoitti...

Tosi kauniit sukat! Olen näitä monissa blogeissa jo ihalillutkin, mutta näissä on värit osuneet nappiin. :)

Pitääpä sanoa, että noissa kirjoissa alkaa hinta olla kohdallaan! ;DD Kyllä minäkin olisin napannut mukaani kallimmallakin, jos totta puhutaan.

Mrs.Marple kirjoitti...

Kiitos!

Värit sopii omaankin silmään :)

Matleena, olisin maksanut paljonkin enemmän, mutta sitten en ehkä olisi toitotellut maksamaani hintaa täällä. Näillä hinnoilla on hyvä kehuskella löytöjään!