keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Kyl on lämmin

Mukavaa kun saa leikkikentällä seisoskellessa taas herättää ihmetystä kudin kädessä. Ei oo muuten tullu vielä toista käsityöihmistä vastaan, ainakaan että tietäisin. Leikkikentät, odotustilat, kyläpaikat, kaikki erinomaisia paikkoja kutomiseen tai virkkaamiseen.

Edistyy vähän mysteeri Ykskyntösetkin (ravelry):Kiilakavennukset tehtynä (lisää projektin tähänastisesta etenemisestä Ravelryssä), jotta eiköhän tämä tällä viikolla valmistu, ehkä.

Sitten tuli hupsista heijaa käytyä Tapiolla hankkimassa runsaasti lankoja Drops supersalesta. Nokun halvalla sai ja sitä rataa. En kiusaa teitä (ja itseäni) tällä kerralla lankapinokuvilla, mutta uskokaa tai älkää, jokainen hankittu kerä on erittäin tarpeellinen kerä.

2 kommenttia:

virve kirjoitti...

Senkin! Mä en ole ostanut lankaa ikuisuuksiin (niin kuin blogin hiljaiselosta huomaa) mut nyt oli ihan pakko mennä tuonne kuolaamaan. Melko varmaa on että pienen budjetoinnin jälkeen yön hämärissä sujahtaa tilaus bittiavaruuteen. No, omaa heikkouttahan se vain on ;).

Mrs.Marple kirjoitti...

Hups, anteeksi :D

Nyt onneksi pysyi mopo hyvin rasassa houkutusten keskellä kun keskittyi vain tarjouslankoihin ja oleviin ja mahdollisiin tarpeisiin..