sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Raitakammoisen raitasukat

Sukkasadon viimeiset valmistuivat vihdoin!
Nää raidat on niiiiin ihanat.
Lankana Regian Desing Line Kaffe Fasset väri 4453:Sukkakuvauksissa mukana kaksi avustajaa, kuvaaja ja sitten se toinen.Puikot 2,5 mm pyöröt, sukat kudottu yhtäaikaisesti, ensin lapa ja sitten varsi. Tein siis toisella langalla väliaikaiset aloitukset jotka purin kun lavat olivat valmiit.Edessä viisi pientä samansuuntaista palmikkoa, takana keskisaumassa yksi samanlainen. Pohjelisäykset keskisauman molemmin puolin. Kantapää vahvistettu ja nauhakavennus, viimeiset silmukat päätelty silmukoiden.Ylhäällä 2o1n resoori. Sukkiin kului tarkalleen kaksi kerää lankaa, vain päättelylangat jäivät myöhempää käyttöä varten.Hieman tarkempi kuva palmikoista.Ja heti meni käyttöön.

7 kommenttia:

Remuttaja kirjoitti...

Aivan ihanat sukat!

Nzqu kirjoitti...

Oi, nätit sukat ja harvinaisen hyvän näköistä raitalankaa! Tarttisin itsekin ohuempia villasukkia, lankaakin on mutta inspiraatio puuttuu. Jospa esimerkkisi rohkaisemana kerin pian vyyhdit ja alan hommiin. :)

Mrs.Marple kirjoitti...

Kiitos molemmille!

Nzqu: Juu, ei itsekään jaksa oikein kutoa näin ohuilla puikoilla, kestää niin kauan :D..
Varsinkin kun itselle kutoo niin tulee kaikenlaista muuta tekemistä edelle.

Jos vielä löydän Kaffe Fassetin raidoittamia niin testaan kyllä, saattaapi olla että nämäkin väritykset on jo lopetettu..

H3idi kirjoitti...

Kauniit sukat! Kaunista on myös raitalanka!

Monesti raitalangat tahtovat vain tuottaa pettymyksiä...

Mrs.Marple kirjoitti...

Nykyisin välttelen kaikkia itsestään raidoittuvia lankoja, tämä Kaffe Fasset on poikkeus. Näin sen muistaakseni Scaritsan blogissa alunperin ja piti testata.

Lienee siis poikkeus joka vahvistaa säännön ja sellaisia kliseitä :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi kääk miten ihanat sukat!

Mrs.Marple kirjoitti...

Kiitos :)