torstai 21. huhtikuuta 2011

Mini

Sillä välin kun ompelukone jäähtyy ennen viimeistä kierrosta (jotain valmista ompelusta siis tulossa tässä jossain vaiheessa jos päästään koneen ja avustajien kanssa sopuun!), esitellään jotain pienen pientä valmista jotka viimeistelin tänään (ei mitenkään viime tingassa kun lähtevät viikonloppuna synttärisankarille lahjaksi).

Bratzille ilman mittoja ja mallia tehty ulkoiluliivi ja huivi:Piti tulla takki mutta iski laiskuus.
Lankoina jämistä 7-veljestä ja Sirdar Reflection (jota oli jo pupun huivissa taannoin). Mitat 11-12/2004 SK:n turkistakista sinnepäin. Joka oli muuten aika iso. Meni nimittäin Barbienkin (muutama löytyy huushollista, mutta Bratziä siis ei) ylle. Mutta saahan ulkoiluliivi ollakin iso? Sopii vaatetta alle.
Huivi pitäisi olla kaikille sopiva koko.
Haa haa..

Sitten jotain nätimpää:Mekko jälleen jämälangoista, Novitan Cannes ja Elfin (Cannesista viime kesänä bikinit ja Elfinistä vuosi sitten olatin), mittoihin avustusta täältä. Eli että vähän jännätään mahtuuko tuo yläosa, kun sokkona tehty. Ja malliin suuntaa Matleenan Barbie-mekoista.

Ja päätin muuten yhtäkkiä osallistua Mysteerisukan kutomiseenkin. En mitenkään jälkijunassa, tänään vasta kun ensimmäinen vihje aukesi. Kerta se on ensimmäinenkin ja sitä rataa..

2 kommenttia:

Miiruska kirjoitti...

Jostain syystä hihittelin hetkisen tuolle "piti tulla takki mutta iski laiskuus". Että jollain muullakin se iskee joskus näiden tosi isojenkin rojektien kimpussa :D

Mrs.Marple kirjoitti...

Joo, tässä oli tosi suuri projekti kyseessä ja päätös oli vaikea.