maanantai 28. syyskuuta 2009

Kasvivärjäystä osa 3

Viikonloppuna testasin taas hiustenvärjäystä, tällä kerralla mukana vain ja ainoastaan vanhaa kahvia ja puolukkamehua. Päätin jättää mausteet sikseen, kun niistä tuli oikeastaan mukaan vain hajut eikä väriä laisinkaan.. Tässä viime aikoina en ole juurikaan ehtinyt värjäillä, johtuen lähinnä siitä että en ole riittävän nopeasti sanonut "Ei, älä kaada sitä kahvia pois kun tarvitsen sitä!"
Mutta viime lauantaina muistin.

Uujeah.

Ja nyt ainakin silmämääräisesti katsoen oli jotain tulostakin (sen siitä saa kun ei muista ottaa ennen-kuvia, turha ottaa jälkeen-kuviakaan). Latvoissa on hieman enemmän väriä, mutta aavistuksen on kyllä tummentunut aiemmasta. Luulen..

Eli tällä kerralla oli yksinkertaisin värjäysseos, mutta muutin hieman värjäystapaa. Eli ennen saunaan menoa valelin hiukset kahvi-mehulla, ihan siis kuivat hiukset > näin että varmasti kaikki hiukset oli kostutettu, sitten saunaan istumaan. Sitten myöhemmin pesin hiukset kun olin aikani lämmitellyt, ja uudistin värikäsittelyn.

Hieman tuntui kuivattavan hiuksia, en tiedä johtuiko kahvista vai mehusta, mutta en käyttänyt hoitoainetta (kun ei sellaista ole ja sitä öljyä en aio kyseiseen puuhaan käyttää). Seuraavana yönä tuoksui hiukset tällä kerralla vanhalle kahville.. Mutta tuoksu oli huomattavasti miellyttävämpi kuin aiempina kertoina.

Kaiken kaikkiaan toistaiseksi onnistunein testaus.
Pitää kokeilla taas vähän joskus lisää.

1 kommentti:

Una kirjoitti...

=)

Mitähän mustikkamehu tekisi?