tiistai 4. marraskuuta 2014

Do you dig it?

Mulla meinas hieman tulla kiire tän vauvapeiton kanssa, tuntuu olevan niin kauheesti kaikenmaailman askarteluja (niistä lisää seuraavalla kerralla).
Mutta ei onneksi jäänyt kuin pingotus välistä ja korvasin sen hyvällä silityksellä ennekuin eilen asettelin pakettiin ja toimitettiin vastaanottajalle.


Ei aivan eläinsatupeitto, mutta saajalleen tarkoitettu ja ajatuksella tehty.


Reunoilla ylhäällä ja alhaalla mummonneliövirkkausta ja sivussa vapaasti kiinteitäsilmukoita ja pylväitä, vähän tuntuman mukaan. Reunat viimeistelty harvalla piparkakkuvirkkauksella.


Lankana Gjestal Janne, Novita 7Veljestä ja Sandness Smart.

Vähän lähempää varsinainen kuva.


Kuvan yläreunassa ohohupsis josta opimme että AINA kannattaa käyttää samaa sävytyserää jos pitää olla saman värinen. Ei siis riitä että saman valmistajan sama lanka ja sama väri, ero on huima.
Mutta ei sen ole niin nokonnuukaa kun on värikkääksi tarkoitettu peitto.

5 kommenttia:

Kisa kirjoitti...

Ihanan värikäs peitto :)

Kaye kirjoitti...

No onpas sulla ollu siinä urakkaa! :)

Mrs.Marple kirjoitti...

Kiitos Kisa!
Nää lahjapeitot on pakannu olla tämmösiä värikkäitä, hyviä jämälankojen käyttökohteita (paitsi että suurin osa täysiä keriä :D)

Kaye: Tässä tuon kirjoneuleen osuus oli niin pieni, virkkaus sujuu vauhdikkaammin. Että aika nopsasti loppujen lopuksi valmistui.

kosotäti kirjoitti...

Ompa hauska peitto, tällästä en ole ennen nähnytkään ja varmasti saajalleen mieluinen

Mrs.Marple kirjoitti...

Kiitos!

Kuvan löysin ihan kaivinkonevalmistajan sivuilta - on samanlainen kaivinkone kuin saajan isällä. Sitten piti vain pikselöidä se ja vähän yksinkertaistaa :)
Mistä tahansa kuvasta pystyy tekemään ristipistotyön tai kirjoneuleen.