torstai 11. syyskuuta 2014

Maailman parasta tarjolla

Nyt tuntuu olevan runsaasti omenoita tarjolla, niin tulipa vastaan maailman parhaan omenahillon resepti.

En ihan tehnyt noin, eli tässä minun versioni:

Kuuden litran kattilaan Valkeaa Kuulasta rentoina palasina - ei tarvitse kuoria - reilu viisi litraa.
Lisää 2,5 dl vettä.


Keitä vartti, sekoittele välillä pohjia myöten.
Soseuta sauvasekoittajalla sileäksi, lisää 1 kg hillosokeria, sekoita tasaiseksi.


Nosta kattila 225 asteiseen uuniin, ei kantta.
Sekoittele välillä.
Anna olla noin pari tuntia, niin että hillo vaihtaa väriä.


Purkita.
Nauti!


Hyvää!

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mielenkiintoinen tuo uuniin laittaminen, täytyypi kokeilla :)

Irena kirjoitti...

Ja työn osuus äärettömän helppoa kun ei tarvitse kuoriakaan :D