perjantai 15. maaliskuuta 2013

Kellä nälkä - sillä puuro

Ja tällä kerralla iso pino Valio Onni valmispuuroja.
Meillä syödään paljon erilaisia puuroja, aamiaiseksi, välipalaksi, joskus jopa lounaaksi. Siksipä oli erittäin hauska päästä testaamaan Buzzadorina Valio Onni puuroja ja vellejä!

Ja koska meidän lapsilauman kohderyhmässä ei ole oikein velli-ikäistä, keskityttiin nimenomaan puuroihin. Puuroja maisteltiin oman perheen kesken aamiaiseksi ja puuropaneeli testasi muutamaa jälkiruuaksi.

Suurimmaksi aamiaissuosikiksi nousi omena-kaura, se on tarjolla olevista puurosta karkein, sopi 6 v esikoisenkin suuhun parhaiten.


Puuropaneeli arvosti vadelmapuuron puolukan edelle (paneelista puuttui meidän eskarissa oleva esikoinen ja vieraspanelistien nuorin joka oli päiväunilla).
Tulipa vain mieleen, että kermavaahdolla ja tuoreilla marjoilla voisi puuroista tehdä aikuisellekin maistuvan jälkiruuan :9

Jälkipaneelista kuului että vadelma-mustikka oli uponnut mainiosti iltapuuroksi nuorimmalle (puuttui siis kuvasta kun veteli sikeitä).
2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Koekaniinit kiittää maistuvista puuroista. Uppos tosiaan meidän vanhimmallekkin vaikka etukäteen meinas että ei puuroa syö.

Mrs.Marple kirjoitti...

Kiitos koekaniineille!

Meillä esikoinen halus eilen maistaa taas puuroja, tuntuu hyvin uppoavan vanhemmillekin lapsille vaikka ensipuuroiksi tarkoitettu :)