tiistai 20. maaliskuuta 2012

Leikitään!

Sillä välin kun odotatte että saisin arvontavoitot postiin (saattaa kestää, vähintään niin kauan mitä meni arvontaan osallistumisesta arvontaan, ehkä enemmän) (vannon kuitenkin, että ennen seuraavaa arvontaa postitan!), niin voisin hieman surista.

Kirjauduin taannon Buzzadoriksi (buzz = surista :D), uutuuksien testaaminen (ja testaamisesta kertominen) kuullosti mielenkiintoiselta puuhalta.

Ja sitäpä se onkin.
Päästiin nimittäin tyttären kanssa testaamaan uutuus Legoja, Lego Friendsejä. Tarkemmin sanottuna meille rantautui Olivian maja.Paketissa on suositus 6 - 12 vuotiaille, mutta tuo kohta kuusi vuotias tykkää myös. Tykkää myös paljon palapelien kasaamisesta, joten tätä on koottu ja purettu ja koottu ja purettu.Paketissa on hurrrrrjan paljon pienen pieniä osia.
Ollaan yritetty pitää niitä muovikulhoissa silloin kun eivät majaksi koottuna.
Yhtäkaikki ollaan jo muutama minilego hukattu.
Hups.Tuntuu olevan kovin tärkeitä, ja nimenomaan että ovat hänen eikä pikkuveljien kanssa yhteiskäytössä olevia Duploja.Olivia se siellä, hei hei!

Ensi kerralla käsitöitä.
Vannon sen.

5 kommenttia:

glenni kirjoitti...

keijulasta bongasin blogisi - aloin lukijaksi :)

Mrs.Marple kirjoitti...

Tervetuloa!
:)
Toivottavasti viihdyt!

H3idi kirjoitti...

Meilläkin tykätään! Ostettiin synttärilahjaksi kahvila.

Tyttö on aina tykännyt legoista, ja nyt on kiva,kun tuli näin tyttöisiä markkinoille...

Mrs.Marple kirjoitti...

Meilläkin on vähän vihjaillut (no jos suoraan sanominen on vihjailemista :D) nyt sitten siihen suuntaan että mitä seuraavaksi haluaa - eli synttärilahjaksi saa varmaan jonkun niistä pienistä paketeista.

Miiruska kirjoitti...

Nää on kivoja, varmasti aika kuluu (myös äitillä) :)